Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire 'jó ötlet' ilyen...

Mennyire 'jó ötlet' ilyen helyzetben megtenni az elsőt?

Figyelt kérdés
Mély bizalom, kölcsönös megbecsülés, szerelem, DE első komoly "kapcsolat", vagyis jelenesetben viszony, mert a férfi nős. Jöhet ebből ki "jól" a lány? Nem rólam van szó, egy ismerősömről, aki már közel sem gyerek (20 éves).
2012. jan. 2. 15:29
 1/5 anonim válasza:
100%
Nős férfivel SOHA. NEM. SZABAD! Nem hallottam még olyan esetről, aminek jó vége lett volna.
2012. jan. 2. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

20éves még gyerek....

ÉS eszetlen is...Akkor jön ki belőle jól,ha minél előbb megszakít minden kontaktot azzal a k*rvapecérrel aki csalja a feleségét a fiatal kis 20éves puncikájával.

2012. jan. 2. 15:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én látom siralmasan a helyzetet... Egy nagyon kedves lány, aki fontos nekem, de mondhatsz neki bármit, nem érdekli:(
2012. jan. 2. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Soha nem jön ki jól belőle.
2012. jan. 2. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem jöhet jól ki.

Nem is értem,hogy hogyan képes erre egy nő,hogy összeálljon egy nős pasival.Főleg,ha mondjuk a férfinak még gyereke is van.Nem lennék erre képes.

2012. jan. 2. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!