Apu-kocsma-vita-szégyenérzet. Hasonlo helyzetben vki, ötlet esetleg ilyenkor lehet tenni vmit?
Nekem is ez volt, sőt apám vert is minket, azt hittem örök szégyenben kell élnem, de hála az égnek nemrég, azaz 21 év után elköltöztünk. Ez az év volt életem legjobb éve. Csak a kolesz an vannak barátaim akik nem tudják, vagyis csak idővel tőlem tudták meg. Nagyon jó, hogy elköltöztünk. Újra kezdeni sosem késő, anyu 60 éves lesz.
Persze nekünk volt hová, mamám volt házába.
Anyukádnak mond meg, hogy aki mer az nyer!!!!!!
Ne hagyd, mert tönkre teszi, mint én apám szegény anyut.
Biztasd!!!!
Hasonló szégyenérzetem volt nekem is, csak az én Apám munka után ment a kocsmába. Nem volt ideje rá, hogy egész napokat ott töltsön, mert meghalt.
Akkor kezdtem el szakirodalmakat bújni, mert nem tudtam feldolgozni ezt a helyzetet: alkoholista - beteg - szeret - nem szeret... Gondolom tudod, hogy miről beszélek.
Keress fel egy ACA (alkoholista szülők felnőtt gyermekei) gyűlést, vagy akár a levelező csoportot és olvass! Sokat segít!
ha anyukád annyira nem bírná, elvált volna már. Mindig ilyen volt apud?
Le kéne vele ülni beszélni, de amikor józan. Ti nem mondjátok ki soha a bajt! "ezzel elismeri" -ezt írod. Le kell ülni, ki kell mondani, neked is, neki is, Csak ezután lehet megoldást keresni.
Olvasd el segítségképp ezt a könyvet, hogy könnyebben beszélj vele: Mérgező szülők
Susan Forward
Nem kell szegyenkezned, hiszen a papad egy felnott ember, es a Szulod!
Ezt a mamadnak kellene kideriteni, hogy miert jutott idaig a papad?
A Szuleid elete, tehat ezt Nekik kell rendezni, a mamadnak nem turni kellene, hanem lepni pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!