Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
barátnőmmel már fél éve együtt vagyunk, és hát már egy ideje egyre többször felhozom a sexet, hogy jó lenne már hogy megtörténjen kettőnk között a dolog, de ő mindig annyival elintézi hogy amíg nemvagyok 18 addig nem. mondom neki akkor legalább egykis petting legyen, erre ő :fuj az undorító (mármint az hogy kinyalnám, leszopna vagy h megujjazzam, bocs h ilyen primitíven irtam le)aztán mondta hogy majd gondolkodik a dolgon, énsem azért vagyok vele hogy megkapjam aztán ott hagyjam,vasárnap voltam nála aztmondta hogy e hét végén választ ad hogy mit döntött :lehet-e petting vagy nem.
2011. dec. 7. 09:39
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
nyáron lesz 18l éves, én 19f
2011. dec. 7. 09:41
 2/16 anonim ***** válasza:
Úgy kell csókolózni, hogy már attól beinduljon...
2011. dec. 7. 09:41
 3/16 anonim ***** válasza:

Hát a "fúj, az undorító" után én spec. otthagynám a fenébe.. boldogítson mást, ha kényeskedni akar.

De várd meg a válaszát.. ki tudja.. lehet megváltozik.. bár kétlem.

2011. dec. 7. 09:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Várd meg míg 18 éves lesz. Ennyi, kész.
2011. dec. 7. 09:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk mi lenne, ha férfi lennél?

Tehát nem engedélyt kérünk a nagyságos asszonytól, hogy szabad -e puncit simogatni és örömet okozni neki a nyelvünkkel és utána várjuk, hogy nagy kegyesen mit dönt! LOL

Gondolom szoktatok összebújni, csókolózni, simogatni egymást. Hát csináld úgy, hogy ettől begerjedjen annyira, hogy Ő akarja akkor és ott, hogy legyen valami több is. Na ehhez kell a férfi: tudd hol kell simogatni, suttogj a fülébe, tudd mikor kell visszafogni magad, vagy rágyorsítani. Minden nő elolvad, ha jól csinálod ...

2011. dec. 7. 09:50
 6/16 A kérdező kommentje:
a választ még megvárom , aztán majd közlöm hogy mit mondott, egyébként az állatokat nagyon szereti, főleg a kiscicákat, ha meg várnám míg 18 lesz,addig én mit csináljak? de ahogy eddig már kiismertem akkor sem lenne semmi. mert annyival elintézné hogy majd meg mittomén.
2011. dec. 7. 09:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát elég érdekes egy felfogásotok van, hogy így megbeszéljük úgy megbeszéljük, az ilyesmi megtörténik ha mindkét fél úgy érzi, ez nem úgy működik. Azért áll ő így hozzá mert még nincs felkészülve rá, megérthetnéd, és lehetnél vele türelmesebb, ha erőlteted, akkor csak elüldözöd magad mellől, de te tudod hogy mi a fontosabb!
2011. dec. 7. 10:00
 8/16 A kérdező kommentje:
9:50-nek köszi a választ, de ő nem az a fajta aki, nah most odabújok a barátom mellé egy kicsit, azért néha összebújunk de hát ez is inkább rajta függ mint rajtam, multkor amikor együtt aludtunk, én öltöztem át és észrevette hogy merevebb a péniszem (még nem állt),akkor átkaroltamaz ágyban, erre ő monjda hogy most ne mert fáj a hasam, hát másnap elmesélte a barátnőjének(aki az unokatestvérje) h mi volt, és csak nevettek a dolgon ezen szórakoztak, de ezel nemhoztak kellemetlen helyetbe engem.
2011. dec. 7. 10:02
 9/16 anonim ***** válasza:
52%

A barátnőd szexuálisan egy (mai) 12 éves gyerek szintjén van.

Ez nem fog megváltozni attól, hogy betölti a 18 éves kort.

2011. dec. 7. 10:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Inkább hagyd ott, nem illik hozzád
2011. dec. 7. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!