Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
1/16 A kérdező kommentje:
nyáron lesz 18l éves, én 19f
Úgy kell csókolózni, hogy már attól beinduljon...
2011. dec. 7. 09:41
Hát a "fúj, az undorító" után én spec. otthagynám a fenébe.. boldogítson mást, ha kényeskedni akar.
De várd meg a válaszát.. ki tudja.. lehet megváltozik.. bár kétlem.
2011. dec. 7. 09:42
Várd meg míg 18 éves lesz. Ennyi, kész.
2011. dec. 7. 09:44
Mondjuk mi lenne, ha férfi lennél?
Tehát nem engedélyt kérünk a nagyságos asszonytól, hogy szabad -e puncit simogatni és örömet okozni neki a nyelvünkkel és utána várjuk, hogy nagy kegyesen mit dönt! LOL
Gondolom szoktatok összebújni, csókolózni, simogatni egymást. Hát csináld úgy, hogy ettől begerjedjen annyira, hogy Ő akarja akkor és ott, hogy legyen valami több is. Na ehhez kell a férfi: tudd hol kell simogatni, suttogj a fülébe, tudd mikor kell visszafogni magad, vagy rágyorsítani. Minden nő elolvad, ha jól csinálod ...
2011. dec. 7. 09:50
6/16 A kérdező kommentje:
a választ még megvárom , aztán majd közlöm hogy mit mondott, egyébként az állatokat nagyon szereti, főleg a kiscicákat, ha meg várnám míg 18 lesz,addig én mit csináljak? de ahogy eddig már kiismertem akkor sem lenne semmi. mert annyival elintézné hogy majd meg mittomén.
Hát elég érdekes egy felfogásotok van, hogy így megbeszéljük úgy megbeszéljük, az ilyesmi megtörténik ha mindkét fél úgy érzi, ez nem úgy működik. Azért áll ő így hozzá mert még nincs felkészülve rá, megérthetnéd, és lehetnél vele türelmesebb, ha erőlteted, akkor csak elüldözöd magad mellől, de te tudod hogy mi a fontosabb!
2011. dec. 7. 10:00
8/16 A kérdező kommentje:
9:50-nek köszi a választ, de ő nem az a fajta aki, nah most odabújok a barátom mellé egy kicsit, azért néha összebújunk de hát ez is inkább rajta függ mint rajtam, multkor amikor együtt aludtunk, én öltöztem át és észrevette hogy merevebb a péniszem (még nem állt),akkor átkaroltamaz ágyban, erre ő monjda hogy most ne mert fáj a hasam, hát másnap elmesélte a barátnőjének(aki az unokatestvérje) h mi volt, és csak nevettek a dolgon ezen szórakoztak, de ezel nemhoztak kellemetlen helyetbe engem.
A barátnőd szexuálisan egy (mai) 12 éves gyerek szintjén van.
Ez nem fog megváltozni attól, hogy betölti a 18 éves kort.
2011. dec. 7. 10:24
Inkább hagyd ott, nem illik hozzád
2011. dec. 7. 11:06
Kapcsolódó kérdések: