Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Mit tegyek ebben a helyzetben? -bővebben lent-

Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy 14 éves lány vagyok.2 hónapja van barátom,ő 22,nagyon jól megértjük egymást,de mivel természetesen tanulok mellette,elég kevés időnk jut egymásra.Légyszíves ,bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi(barbie baba..stb....Szóval,szeretnék vele pettingelni először,nem egyből durr a közepébe.Ő nem siettet semmit.Elég felkészültnek érzem magam ehhez a dologhoz.Úgy érzem,hogy a korombeli dolgok nem nagyon foglalkoztatnak (kivéve a tanulás). :S ....Mindig is idősebbek tetszettek,velük jöttem ki jobban,ez talán annak is köszönhető,hogy nagyrészt felnőttek társaságában vagyok.Többször,többen is mondták már,hogy a koromhoz képest nagyon "faja" a felfogásom,de félreértések elkerülése végett,nem azt mondták,hogy olyan a felfogásom mint 1 felnőtté,de koromhoz képest figyelemreméltó!Felkészültnek érzem magam,de mégis el vagyok bizonytalanodva kissé.Rengeteget szoktam nézni ezt az oldalt,rengeteget tanultam innen is.A barátom nem erőltet semmit,mondta,hogy vár ,ha kell.Nagyon szeretjük egymást,és úgy érzem egyre jobban.Kérem válaszomra a segítségeteket,hogy odaadjam neki magam(mivel ő lenne az első nekem),vagy ne?A válaszokat előre is köszönöm,és NEM kamu kérdés!!Sziasztok!
2009. dec. 4. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Sztem először csak pettingeljetek, aztán egy 2-3 hónap múlva add csak oda magad 'úgy'.

fiatal vagy még. ráérsz.

18l

2009. dec. 4. 17:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már mi döntsük el helyetted. Amúgy meg én azt mondom, hogy ne. És azt is megmondom miért: azért mert ha tényleg akarnád nem idegenektől kérdeznéd hogy mit tegyél. Akkor tedd meg mikor már nem kell kikérned senki tanácsát, hanem biztos vagy magadba. Akkor állsz rá készen
2009. dec. 4. 18:00
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat,megfogadom!
2009. dec. 4. 18:02
 4/13 anonim válasza:
100%
sztem 14 évesen kicsit fiatal vagy de te tudod mit csinálsz..viszont azt egy kicsit furcsának tartom h 22 éves a barátod.vagyis mit akar egy 22 éves egy 14 évestől? de ha szeretitek egymást szeressétek pettingeljetek :D
2009. dec. 4. 18:20
 5/13 anonim válasza:
Szerintem inkább várj egy picit és szeretkezz vele sokkal élvezetesebb lesz, szeretik a fiúk ha várni kell egy lányra. Ha pettingelnél vele azt azért tennéd mert ugy érzed kötelességed mert idösebb, de ha igazán szeeret megérti.
2009. dec. 6. 22:39
 6/13 anonim válasza:
jól megdug és majd otthagy XD
2009. dec. 25. 19:35
 7/13 A kérdező kommentje:
így gondolod?
2009. dec. 25. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem megvárhatod vele a 15 éves kort...22 évesen már csak van olyan érett, hogy ha szerete akkor megérti, hogy azért ez neked még kérdéses, és nem vagy biztos benne....kit udja talán még kicsit kedvesebb is lesz, hogy rávegyen, de ha erőltetni akarná akkor zárd rövidre a dolgot...

Kissé azért tényleg korai, a petting mondjuk...úg yahogy rendben, 2 hónap után már jó is...de úgy ne add még oda neki...legalább még 1-2 hónap legyen...hát ha itt olvasgatod a válaszokat, azért nem te lennél az egyetlen aki váratja a baártját, olyan se egy volt aki 1 évet váratta, de volt aki felet, szóval lehet kicsit húzni az agyát :D ha szeret nem hagy el...megaztán 14 vagy tudja ő is, gondolom ő se arra számít, hogy 2 hónap után szétteszed a lábad...

2009. dec. 25. 19:53
 9/13 A kérdező kommentje:
így van,köszönöm a válaszodat! :)
2009. dec. 25. 19:55
 10/13 anonim válasza:
Az első a legfontosabb és nem mindegy hogy kivel csinálod és mennyi idő után. Még nagyon fiatal vagy ne siess el semmit. Főleg a te esetedben a két hónap ehhez még édes kevés. Az meg hogy a barátod 22 éves és majd ha lefeküdtök egymással abból neki is baja lehet. :S Szal csak óvatosan.
2009. dec. 25. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!