Normális ez ebben a helyzetben?
Tegnap este feküdtem le először a barátommal.Próbáltunk nagyon óvatosak lenni,de nem nagyon sikerült:S(mindketten szüzek voltunk még)
Amikor átszakadt a szüzhártyám egy nagyon nagy feszitő érzést éreztem,de akkorát h egyből sirva fakadtam és nem tudtuk fojtatni:S Pedig nem vagyok egy hisztis liba, aki minden kis fájdalomtól bőg...És eszméletlenül nagy mennyiségű vért veszitettem.olyan 3 deci biztos volt,ha nem több:S
Ja és azt is észre vettem,hogy olyan " darabok" jöttek ki belölem utána..olyan volt mintha a szüzhártyám darabjai lettek volna,mert az nem vér volt:S Ilyen lehetséges?
Azóta is amikopr pisikor megtörlöm magam még egy kicsit pirosas :S
Normális ez ilyenkor??Nagyon meg vagyok ijjedve,mert egyik barátnőmnek se volt ilyen amikor elvesztette a szüzességét:S
Előre is köszönöm a válaszokat.
20/L
Ez teljesen normális,mindenkinek más a szüzesség elvesztése.Nekem például egyáltalán nem fájt,és nem is véreztem.Van,akinek meg nagyon fáj,és vérzik is.Ez teljesen emberfüggő,de ha nagyon félsz,akkor egy orvos biztos meg tud majd nyugtatni.:)
L/17
jujj, sajnos nem tudok segíteni.
De nem lehetett szép látvány............ örökre elijesztettél attól hogy szűz barátnőm legyen.
17:28-as ne is haragudj de nagyon bunkó vagy!!! Képzeld el h találkozol egy lánnyal, egymásba szerettek, majd kiderül, hogy szűz? Akkor mit teszel? Meg egyébként milyen jellemre vall az, hogy nem kell szűz barátnő. Ezek alapján Te is szűz vagy. Mi lesz ha olyanokkal hoz össze a sors, akik azt vallják, hogy sosem lesz szűz pasijuk, mert azok tapasztalatlanok???!!! Megérdemelnéd....
A kérdező sztem menjen el dokihoz, de vszeg nincs nagy probléma, bár majd az orvos elmondja.
21/L
Sokaknak nem fáj ugyan, de te nem közéjük tartozol, sztem ez normális dolog amit tapasztaltál. Nekem ugyan, darabok nem jöttek ki, nekem ott lifegett középen egy ideig én is elmentem dokihoz és ő mondta hogy az a szűzhártyám, nem szakadt át teljesen.
És nekem is rohadtul fájt, annyira, hogy másodszor tudott csak teljesen belém hatolni és még akkor is fájt, és én is vagy 3 napig folyamatosan véreztem utána. Kellet majd egy hét amíg elmúlt a hüvelyfájdalom. 22L
az szép:S nekem nem lóg,hanem kijött:S
most ugy veszem észre h talán már nem vérzek,de a hüvelyem az még mindig fáj:S
Köszi a válaszokat:S bár nem nagyon lettem nyugodtabb:S
ja és bocs ha vakit megbántottam vele. Nem ez volt a szándékom.
De az oltogatós vállaszolónak üzenem hogy lehagytál egy ?-jelet, egyébként igazad volt bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!