Normális ez ebben a helyzetben?
Tegnap este feküdtem le először a barátommal.Próbáltunk nagyon óvatosak lenni,de nem nagyon sikerült:S(mindketten szüzek voltunk még)
Amikor átszakadt a szüzhártyám egy nagyon nagy feszitő érzést éreztem,de akkorát h egyből sirva fakadtam és nem tudtuk fojtatni:S Pedig nem vagyok egy hisztis liba, aki minden kis fájdalomtól bőg...És eszméletlenül nagy mennyiségű vért veszitettem.olyan 3 deci biztos volt,ha nem több:S
Ja és azt is észre vettem,hogy olyan " darabok" jöttek ki belölem utána..olyan volt mintha a szüzhártyám darabjai lettek volna,mert az nem vér volt:S Ilyen lehetséges?
Azóta is amikopr pisikor megtörlöm magam még egy kicsit pirosas :S
Normális ez ilyenkor??Nagyon meg vagyok ijjedve,mert egyik barátnőmnek se volt ilyen amikor elvesztette a szüzességét:S
Előre is köszönöm a válaszokat.
20/L
Ha arra gondolsz, hogy kijelentő módban írtam, hogy szűz vagy, ott úgyis gondoltam :D Nem lehagytam, hanem kijelentettem. Egyébként ha már kukacoskodunk, akkor azt, hogy válaszoltam, az így kell írni, ahogy én írtam...
Üdv!
nekem is ugyanez volt. Normális.
énis nagyon sok vért veszítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!