Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális ez ebben a helyzetben?

Normális ez ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Tegnap este feküdtem le először a barátommal.Próbáltunk nagyon óvatosak lenni,de nem nagyon sikerült:S(mindketten szüzek voltunk még)

Amikor átszakadt a szüzhártyám egy nagyon nagy feszitő érzést éreztem,de akkorát h egyből sirva fakadtam és nem tudtuk fojtatni:S Pedig nem vagyok egy hisztis liba, aki minden kis fájdalomtól bőg...És eszméletlenül nagy mennyiségű vért veszitettem.olyan 3 deci biztos volt,ha nem több:S

Ja és azt is észre vettem,hogy olyan " darabok" jöttek ki belölem utána..olyan volt mintha a szüzhártyám darabjai lettek volna,mert az nem vér volt:S Ilyen lehetséges?

Azóta is amikopr pisikor megtörlöm magam még egy kicsit pirosas :S

Normális ez ilyenkor??Nagyon meg vagyok ijjedve,mert egyik barátnőmnek se volt ilyen amikor elvesztette a szüzességét:S

Előre is köszönöm a válaszokat.

20/L

2009. júl. 4. 17:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolsz, hogy kijelentő módban írtam, hogy szűz vagy, ott úgyis gondoltam :D Nem lehagytam, hanem kijelentettem. Egyébként ha már kukacoskodunk, akkor azt, hogy válaszoltam, az így kell írni, ahogy én írtam...

Üdv!

2009. júl. 4. 18:58
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
jó, figyelj tőlem nyugodtan, a te dolgod. Én csak szóltam.
2009. júl. 4. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:

nekem is ugyanez volt. Normális.

énis nagyon sok vért veszítettem.

2009. júl. 4. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!