Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már el szeretném veszteni a...

Már el szeretném veszteni a szüzességem, de nem tudom, így belemenjek-e! Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

17 éves leszek lassan és még soha egy barátnőm nem volt - még nem is csókolóztam, nemhogy szexeltem volna... de már nagyon szeretnék :( 3 év után viszont ráuntam a csajkeresésre

ugyanakkor találtam a neten egy szexhirdetést, ahol egy (külsőre kifejezetten jó) 21 éves nő "felajánlja magát", ha értitek mire gondolok... mivel ugyanebben a városban lakik, gondoltam, megkeresem és akkor végre megtörténne a dolog

de nem tudom igazából, ez mennyire nyerő ötlet... vélemények?

2010. okt. 10. 14:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmeddel való csók és szeretkezés bármit megér. 17 év az konkrétan semmi, ne legyél gyenge. Ha Férfi vagy, kibírod. Ha nem bírod ki, akkor nem vagy férfi. Ennyi az egész.
2010. okt. 10. 14:17
 2/17 anonim ***** válasza:
Ne siess el semmit várj a jó kapcsolatra semmiképp se veszítsd el egy qrvával
2010. okt. 10. 14:18
 3/17 anonim válasza:
Ha annyira akarod akkor csináld, de még szerintem ráérsz ezzel. Attól függ lelkileg készen vagy már arra.
2010. okt. 10. 14:20
 4/17 A kérdező kommentje:
akkor se vagyok igazán férfi ha 30 évesen szűz maradok, úgy gondolom
2010. okt. 10. 14:21
 5/17 frenzon válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz
2010. okt. 10. 14:21
 6/17 anonim ***** válasza:

17 éves vagy nem hiszem hogy sok 30 éves szűz ember van

De ha 30 évesen még szűz vagy akkor nyugodtan elveszítheted egy qrvával -.-

2010. okt. 10. 14:24
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem menj bele nyugodtan,jobban fogod érezni magad utána!
2010. okt. 10. 14:45
 8/17 anonim ***** válasza:
A 30 a 17nek majdnem a duplája, próbálj meg ne végletekben gondolkozni... 13 év alatt rengeteg minden történhet. De én még mindig többre becsülöm a 30 éves kori szüzességet, mint a 17 évesen qrválkodást, mert az azt jelenti, hogy van az emberben TARTÁS, és nem hajlik meg mindenféle testi ösztönök alatt.
2010. okt. 10. 14:47
 9/17 A kérdező kommentje:

igen tudom én azt... :(

amúgy még valami:

"A szerelmeddel való csók és szeretkezés bármit megér."

ezzel is tisztában vagyok, de ahhoz kell valaki, aki belém szeret, ami már 3 éve nem történt meg... nem olyan egyszerű ez, én pedig belefáradtam - legalábbis egyelőre

2010. okt. 10. 15:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Ójaj, nekem még később történt a szerelem, mint ahol te most vagy, túléltem, és úgy mondom mindezt. És a "bármit megér"be nemhogy 3 év tartozik bele, hanem 5-10 is. Tán még több is, de annyival már nincs tapasztalatom :D
2010. okt. 10. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!