Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már el szeretném veszteni a...

Már el szeretném veszteni a szüzességem, de nem tudom, így belemenjek-e! Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

17 éves leszek lassan és még soha egy barátnőm nem volt - még nem is csókolóztam, nemhogy szexeltem volna... de már nagyon szeretnék :( 3 év után viszont ráuntam a csajkeresésre

ugyanakkor találtam a neten egy szexhirdetést, ahol egy (külsőre kifejezetten jó) 21 éves nő "felajánlja magát", ha értitek mire gondolok... mivel ugyanebben a városban lakik, gondoltam, megkeresem és akkor végre megtörténne a dolog

de nem tudom igazából, ez mennyire nyerő ötlet... vélemények?

2010. okt. 10. 14:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hova rohansz EMBER ??????????????????........NORMÁLIS LEGYÉL MÁR MÁSOK 18-19 ÉVESEN IS CSAK AKKOr voltak közel nőhöz mikor még az annyuk csecsén lógtak igaz szó ami szó vannak olyan 14-15 éves kis qrvák és izomagyú barmok akik már aktív sexuális életet élnek(ide néz nővel/férfival voltam naponta ,hetente váltom a nőimet/pasiamat verem a mellkasom ez v ok én) kössz szépen de ez a legszánalmasabb dolog a világon én 18 v ok és nem voltam szerelmes és még barátnőm se volt még soha de akkor is ilyet ne csinállj de nem szólok bele rajtad múlik nem fog összedőlni a viláág de várnál 1-2 évet jönne az igazi talán de ha nem birod+álli hááááááááááááááááát üsse kő
2010. okt. 12. 00:44
 12/17 A kérdező kommentje:
utolsó, nyugi :D még csak gondolkodtam rajta, az nem jelenti azt hogy meg is fogom tenni
2010. okt. 12. 14:53
 13/17 anonim ***** válasza:

És mi lett veled azóta?

Akartam mesélni egy sztorit, de észrevettem, hogy ez már 1 éves bejegyzés...:)

Viszont kíváncsi vagyok hogy mi történt veled, remélem jön nmég válasz:)

2011. dec. 8. 12:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Változatlan. Vannak hullámhegyek és -völgyek, de megvagyok így is.

Szexhirdetést még nemigen mertem megpróbálni hívni mert nincs pénzem de azért bátorít kissé hogy már hivatalosan is nagykorú vagyok pár hónapja, tehát van egy-két lehetőségem azért a szükség csillapítására.

2011. dec. 8. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:

A barátom még szűz volt, mikor találkoztunk. 18 elmúlt már. Neki sem jött össze soha semmi csaj, kicsit ki volt az élettől, nem is számított rá, hogy találkozik velem. Több mint 18 év, aztán hirtelen jön egy villámcsapás.

Sok volt a böjt, de most már boldog 1 éve...:)

Szerintem nem éri meg türelmetlenül beleugrani ilyesmibe, és hidd el, szerinte se:)

Mikor mi összejöttünk, mondta, hogy örül neki, hogy így alakult, és nem ment bele valami hülye 1éjszakásba, sokkal jobb érzés, hogy olyannal volt akit szívből szeret. Nem egy nyálas figura, de lám, az ilyen srácoknak is vannak gyengédebb érzelmeik:)

Csak ne görcsölj rajta, fektesd másba az energiádat, az ilyesmi akkor, mikor nem számítasz rá ;)

2011. dec. 9. 07:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj hogy a lányok sose jönnek oda hozzám hogy ismerkedjenek, mindig nekem kell kezdeményezni, az meg nem megy.
2011. dec. 10. 15:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi sem úgy jöttünk össze hogy rámnyomult volna. Barátokon keresztül ismerkedtünk meg, és kialakultak az érzések. Az ilyen dolgok csak úgy jönnek maguktól:)

Elég, hogyha barátként közeledsz, a többi meg kialakul:)

2011. dec. 12. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!