Már el szeretném veszteni a szüzességem, de nem tudom, így belemenjek-e! Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
17 éves leszek lassan és még soha egy barátnőm nem volt - még nem is csókolóztam, nemhogy szexeltem volna... de már nagyon szeretnék :( 3 év után viszont ráuntam a csajkeresésre
ugyanakkor találtam a neten egy szexhirdetést, ahol egy (külsőre kifejezetten jó) 21 éves nő "felajánlja magát", ha értitek mire gondolok... mivel ugyanebben a városban lakik, gondoltam, megkeresem és akkor végre megtörténne a dolog
de nem tudom igazából, ez mennyire nyerő ötlet... vélemények?
És mi lett veled azóta?
Akartam mesélni egy sztorit, de észrevettem, hogy ez már 1 éves bejegyzés...:)
Viszont kíváncsi vagyok hogy mi történt veled, remélem jön nmég válasz:)
Változatlan. Vannak hullámhegyek és -völgyek, de megvagyok így is.
Szexhirdetést még nemigen mertem megpróbálni hívni mert nincs pénzem de azért bátorít kissé hogy már hivatalosan is nagykorú vagyok pár hónapja, tehát van egy-két lehetőségem azért a szükség csillapítására.
A barátom még szűz volt, mikor találkoztunk. 18 elmúlt már. Neki sem jött össze soha semmi csaj, kicsit ki volt az élettől, nem is számított rá, hogy találkozik velem. Több mint 18 év, aztán hirtelen jön egy villámcsapás.
Sok volt a böjt, de most már boldog 1 éve...:)
Szerintem nem éri meg türelmetlenül beleugrani ilyesmibe, és hidd el, szerinte se:)
Mikor mi összejöttünk, mondta, hogy örül neki, hogy így alakult, és nem ment bele valami hülye 1éjszakásba, sokkal jobb érzés, hogy olyannal volt akit szívből szeret. Nem egy nyálas figura, de lám, az ilyen srácoknak is vannak gyengédebb érzelmeik:)
Csak ne görcsölj rajta, fektesd másba az energiádat, az ilyesmi akkor, mikor nem számítasz rá ;)
Mi sem úgy jöttünk össze hogy rámnyomult volna. Barátokon keresztül ismerkedtünk meg, és kialakultak az érzések. Az ilyen dolgok csak úgy jönnek maguktól:)
Elég, hogyha barátként közeledsz, a többi meg kialakul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!