MIt csináljak ebben a helyzetben? (bövebben lent, kicsit hosszu, de megéri elolvasni)
Először is szerintem mondd meg neki az igazat, hogy hány éves vagy. Ha tényleg szeret, akkor így is fog. Beszélgetni meg arról beszéljetek, amiről msn-en, sms-ben is beszélgettetek.
A hazugságos dologgal meg az a baj, hogy mivel hazudtál a koroddal kapcsolatban, így már hazudnod kellett a bulizásról is, meg a szexről is. Plusz, nem jó hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot, mert amint látod, még szerelem is lehet belőle ...
Mért jó az neked,ha másnak adod ki magad,mint ami vagy?Mert ugye ha aztmondod,hogy 16 vagy,közbe csak 13 és ha azt állítod,már nem vagy szüz pedig igen,akkor szerintem az nem teljesen te vagy.Ha igazán fontos vagy neki és nem csak a szex fontos számára akkor nyugodtan elmondhatod neki,hogy csak 13 vagy és szűz...Valószínüleg nem tetszik majd neki,hogy hazudtál,de ha szeret elfogad,és olyankor már a korkülömbség sem számit.
<nem kell lepontozni,ha valakinek nem tetszik a véleményem...ez az én véleményem,én se ítélek el másokat ha másképp vélekednek dolgokról>
Úgyis le fogsz bukni, hidd el. minden titok kiderül. mi van, ha szereté csak úgy poénból egyszer megnézni a személyiden a fotódat? vagy a diákodat? örökké hadoválsz majd neki? vagy mondjuk a szüleid felvilágosítják a srácot, hogy a valójában 13 éves lányukkal randizgat.
ha valóban érettebb vagy a korodnál, legyen eszed és felejtsd el ezt a pasit. egy 24 éves nem egy 13 éves iskoláslányban szokott perspektívát látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!