Más is van ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
21 éves, szűz, lúzer fiú vagyok, lassan öngyilkos gondolatokkal, a nyomorult életem miatt. Úgy érzem, hogy kár volt megszületnem. Kezd elegem lenni az egészből.:(2011. márc. 9. 19:53
2/6 anonim válasza:
fiatal korban az ember meg van róla győződve, hogy már mindent tud a világról ami fontos, aztán hamar rájön hogy mégsem.
21 évesen még ötleted sincs az életről, vársz párévet, visszanézel magadra meg se fogod ismerni magad, annyit fogsz változni még.
El fog múlni, minden változik.
3/6 anonim válasza:
vedd kezedbe a sorsod! ha írsz privátot leírom mit csinálj.
4/6 anonim válasza:
Ne is gondolkodj ilyeneken.Nem vagy lúzer,csak nehezen integrálódsz.A szex miatt ne aggódj,ez nem lúzerség.Érted?
5/6 anonim válasza:
Nem vagy lúzer, és ne rágódj ezen, annak hogy még szűz vagy annak az az oka hogy még nem talált rád az igazi. Az öngyikosságot pedig nagyon gyorsan felejtsd el, tűzz ki magad elé célokat, élt az életed és ne hajszolj semmit, minden eljön a maga idejében. Fel a fejjel!
6/6 anonim válasza:
Egy kérdés: látsz e. Rákos vagy e. Van e két lábad két karod. Tudsz e járni. Nyilván igen, mert olyanok jönnek ilyen kérdésekkel mindíg akik teljesen egészségesek...mivel a válasz nyílván igen, szerintem sürgősen gondolkozz el azon, hogy abbahagyod a nyavalygást és elkezded élni az életed. Tudniillik nyomorult sorsba dőlt emberek ezrei pozitív felfogással, erős akarattal kűzdenek mindennap és élnek boldogan, ehhez képest nem is olyan nagy probléma h 21 évesen szűz vagy! Sőt, talán még nevetséges is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!