Szerintetek mi legyen? Voltatok már ilyen helyzetben? :/
Figyelt kérdés
Lesz egy házibuli amin ott lesz az exem is. Én még mindig szeretem, és tudtomra adta , hogy Ő is. Szeretnék vele lefeküdni. De lehet jobb lenne először csak orálozni. Én szívesen bevállalnám ezt is. Ő már nem szűz, én még az vagyok. Szerintetek mi legyen? Volt már valaki ilyen heylzetben ? Pasi szemmel melyik a jobb ötlet? Amugy a srác többször utalt rá , hogy szívesen lefeküdne velem meg arra is , hogy lesz*phatnám.2011. júl. 23. 18:17
1/18 anonim válasza:
van egy olyan érzésem hogy ez egy fakequestion
2/18 tifike válasza:
hát figyelj kiscsaj te nagyon hülye vagy a csávók úgyis azt mondják ami a csávonak jo a csávonak jobb ha orálisan vagy vele de szerintem inkábba másikt csináld de azt is csak akkopr ha nagyon szereted
4/18 anonim válasza:
Bocs, megkérdezhetem hány éves vagy???
Szerintem meg fogod bánni, ha lefekszel vele.... utána rád sem fog bagózni. Az alapkoncepció: A pasik szemetek, önzőek, csak a szexet akarják. Az viszont már a te dolgod, hogy hagyod magad kihasználni, vagy sem.
5/18 A kérdező kommentje:
15
2011. júl. 23. 18:29
6/18 A kérdező kommentje:
a srác meg 17 lesz
2011. júl. 23. 18:30
7/18 A kérdező kommentje:
a legjobb barátnőm is úgy próbál lebeszélni , hogy majd ott hagy és sírhatok hogy elcsesztem. de mérlegeltem a dolgokat. és én szeretem . és ő is engem . és ha nem akar tbbet akkor is mire várjak? kiváncsi vagyok . szívesen lefeküdnék vele.
2011. júl. 23. 18:32
8/18 tifike válasza:
ne feküdj le vele elöször bizonyosodj meg benne hogy szeret
10/18 A kérdező kommentje:
1 hónapig jártunk. de kb 3 hónapig csak kerülgettük egymást . és most majdhogynem a semmiből bukkant fel és közölte hogy ég mindig szeret és vissza akar kapni. én azóta csak rá gondolok. ma van két hónapja hogy dobott.
2011. júl. 23. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!