Szerintetek mi legyen? Voltatok már ilyen helyzetben? :/
Figyelt kérdés
Lesz egy házibuli amin ott lesz az exem is. Én még mindig szeretem, és tudtomra adta , hogy Ő is. Szeretnék vele lefeküdni. De lehet jobb lenne először csak orálozni. Én szívesen bevállalnám ezt is. Ő már nem szűz, én még az vagyok. Szerintetek mi legyen? Volt már valaki ilyen heylzetben ? Pasi szemmel melyik a jobb ötlet? Amugy a srác többször utalt rá , hogy szívesen lefeküdne velem meg arra is , hogy lesz*phatnám.2011. júl. 23. 18:17
11/18 anonim válasza:
Gratulálok!:DHázibuliba, exel, 15 évesen! anyádék büszkék lennének rád!:D
12/18 anonim válasza:
ne tedd meg szerintem. tényleg meg fogod bánni!! nekem hasonló volt csak csókkal, de akkor már rég smároltam másokkal is. buliban smároltunk exemmel, azt hittem h "nem baj, ha utána leszar, jó volt és kész". majd amikor le se szart majd belehaltam mert előtte közölte h még mindig szeret. tényleg, higy nekem, ne tedd...
L/15
13/18 anonim válasza:
18:29 es vagyok. Figyelj, szerintem várj még! Én megértem, hogy kíváncsi vagy, vagy esetleg már el is szeretnéd veszíteni a szüzességedet,de a kíváncsiság miatt ne. Az tényleg nagyon fontos, hogy a partnerek 100%-ban megbízzanak egymásban és ehhez nem elég 1,2,3 hónap ismerettség. Az első szexuális élmény nagyon erős befolyásoló tényező a későbbiekre nézve. Én nem tudom, hogy a fiú mennyire tapasztalt, de biztos, hogy egy tapasztalatlannal nem nyomnám 1. Tudod egyáltalán, hogy mire számíthatsz ettől a fiútól ?(pl mi lesz, ha félúton meggondolod magad és mégsem szeretnéd, tudni fogja ezt kezelni???). Azt remélem tudod, hogy baromira fog fájni, tök kiszolgáltatott leszel . Szerintem semmi képp se 1 házibuliba nyomjátok 1. Legvégül pedig csak annyit, hogy ha azt mondja, hogy már igazán lefeküdhetnétek meg , h szopizd le, hidd el, h csak azt akarja és semmi mást!!!! A fiúk pedig simán mondják, h szeretlek, csak azért, h megkapják azt , amit akarnak. Az, aki valóban szeret, nem mond ilyet! Én még mindig azt mondom, hogy hallgass a barátnődre és ne tedd meg!!!
14/18 anonim válasza:
ne legyél már naív tudod pont ezért nem kell vele szexelned, marha sokat jártatok mondhatom,és ezután kielégítenéd szájjal,meg le feküdnél vele,nem szeret téged és te se igazán őt,ne csinálj magadból olcsó kis r.ib@ncot,várj 2-3 évet,és járjál egy fiúval több ideje ismerd meg és ah igazán szereted akkor tedd meg,különben nagyon megfogod bánni hidd el
15/18 anonim válasza:
Hehe. Rájött, hogy egy hónap után anélkül dobott, hogy lecuppantottad volna, és még csak meg se kettyintett. Itt az ideje pótolni. És úgy tűnik, be is vetted a csalit. Okos lány vagy így 15 évesen.
16/18 anonim válasza:
Semmiképp ne feküdj le vele kedvesem.. :) ez elég gáz. még az orált se. hogy néz az ki? :D komolyan elhiszed? 1 hónap?.. 1 hónap semmi, ha azt a 3 hónapot hozzátesszük az akkor is mégcsak 4 hónap. :) én 1 év után veszítettem el a szüzességem, és a barátommal azóta is együtt vagyunk, októberben lesz 2 éve. Ha rám hallgatsz, nem fekszel le vele, az orál szex meg azért nemokés szerintem mert nem vagytok együtt basszus.. 15 éves vagy, ha ez kiderül később lehet lefognak nézni miatta.. meg egy buliban amúgy sem valami előnyös elveszíteni. Legyen olyan igazi, olyan meghitt. majd ha bizonyított. :) gyertyákkal körberakott szoba, halvány hangulatvilágítás.. Ez valahogy jobban hangzik, mint dübörgő discozene mellett egy kib*szott wcben :D .. szerintem gondold át a dolgot. ez a fiú hazudik. de kérd ki egy barátnőd véleményét is.. :) 14/L
17/18 anonim válasza:
az utolsónak igaza van. de baaaazmeg utolsó te 13 evesen????
18/18 anonim válasza:
hát a helyedben nem lennék büszke rá hogy 12 éves korod óta jársz egy pasival,majd 13 évesen lefekszel vele,ebben a korban teljesen lényegtelen 1 vagy 2 éve "jártok" szerintem ne osztogasd az észt,neked sem sok jutott...aztán majd jön egy gubanc és szépen teherbe esel,mert olyan "nagy,érett" lány vagy,hogy szexelned kell,persze nem vállalod majd a tetteidért a következményeket,komolyan a mai tiniknek nagyon hiányos a nevelésük, a felvilágosultságuk,na és az eszük,de majd 20 évesen meglátod "kedveském" hogy mennyire nem kellett volna kislányként szexelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!