Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » MIt csináljak ebben a helyzetb...

MIt csináljak ebben a helyzetben? (bövebben lent, kicsit hosszu, de megéri elolvasni)

Figyelt kérdés
sziasztok.13 éves lány vagyok.van egy nagy problémám,de már nem birom tovább magamban tartani,ugyhogy leirom.ugy kezdődött ez az egész,hogy volt egy 24 éves srác aki föl vett engem msnre,jofej volt meg minden.a koromat nem tudta,még most sem tudja.mivel kinézek 17-18-nak kihasználtam.és még most is ugy tudja h 16 vagyok.testileg,lelkileg annyinak érzem magam,de amugy 13 vagyok.aztán ugy volt ,hogy amikor felvett,kb 1 honapig msneztünk,sms-ek stb...utána kb fél évig nem beszéltünk.és utána megint keztünk sms-ezni ,msn stb....már mind a 2-en találkozni szeretnénk,csak az a baj h 300km van köztünk..igaz,hogy az anyagi háttereink adottak a találkozáshoz,de mégsem jött össze.most szombatra megbeszéltünk egy talit,ő lejönne kocsival,elmennénk valami kávézóba beszélgetni,vagy mittomén.viszont ő buliba is eljönne velem,de mivel én még nem emehetek,azt találtam ki ,hogy elvesztettem a buxám,amibe a személyim volt,(mert ugye még nincs)...de én ugy érzem hogy nagyon megszerettük egymást meg már ugy beszélünk msnen mint szerelmesek.De én nem merem neki elmondani hogy 13 vagyok.és ő nem is sejti.de igy nem tudok vele elmenni igazábol semmi olyan helyre.meg ő gondolom szeretne szexuális életet élni velem,de én még nem akarok.de neki meg azt mondtam h már nem vagyok szüz,szoval gyakorlatilag nem tudja hogy még az vagyok.meg azt is mondta hogy már ugy is lejönne hogy ittalszik vagy valami,viszunt anyukám nem engedi,mert hogy majd ő biztos megerőszakol meg mittudomén...de én vele minden nap szoktam beszélni,és nem olyan hogy "..jajj csak a szex,csak a szex"...ugyérzem tényleg szeret és nem csak azt akarja tölem.viszont nem merem a tudatára hozni a koromat,mert félek hogy akkor elveszitem meg stb...de már nem birok a gondolattal lenni...és tudom hogy mindenki azt fogja irni hogy még tanulással foglalkozzak stb,meghogy nekem még baba valo...ilyeneket légyszi ne irjatok,mert tényleg segitségre van szükségem.tanulmányaim jok,tudnám is tartani a szintem.nem arrol van szo,csak hhogy nagyon szeretjük egymást,csak nem is tudom igazábol,hogyha találkozunk miről beszélgessek vele.Meg tudom ,hogy nem hazugsággal kellett volna inditani neki,de ez most igy jött össze.
2009. jún. 23. 17:02
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
18:22-es,én megmondtam h olyan vagy :) le sem tagadhatod..:) amugy az utána iróknak köszi...tényleg nemtudom mit tegyek már..felhivjam?elmondjam?ne mondjam?ne tegyem?....sztem elmondom inkább,de akkor biztos hogy egy életre megutál :(
2009. jún. 23. 19:38
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

ha komolyabbra gfordul a dolog ugyis megtudja ugyh jobb ha toled hallja eloszor.

es sajnos eleg jo eselyed van h elveszited mivel 24-13 tul nagy korkulonbseg. lehet h jol el tudtok beszelgetni, de 1 ido utan semmilyn kozos tematok nem lesz, mas dolgok erdekelnek titeket, mast akartok 1 kapcsolattol. es ez igy van rendjen. szerintem igenis tul tudnad tenni magad rajta, sosem talalkoztatok, es lehet h eloben nem is vagytok szimpatikusnak egymasnak illetve nem vonzodtok egymashoz. ki fog abrandulni beloeld es lehet h te is belole. mond el neki az igazat, elobb utobb ugyis rajon. aztan lesz ami lesz.

tanulsag: ne hazudj. es ne interneten akarj part szerezni!!!! inkabb menj ki es eloben szocializalodj, hidd el, sokkal jobb es fontosabb.

2009. jún. 23. 19:39
 33/41 anonim válasza:
minek jáccol vele? egy 24éves férfi szerintem már komolyabb kapcsolatra vágyik, vagy tévedek? 18l
2009. jún. 23. 20:43
 34/41 anonim válasza:

Mindenképp mondd el neki, mert ha odaáig fajul a dolog, hogy szex lesz köztetek és még nem vagy 14,az megrontás és le is csukhatják érte, ha beleegyeztél, ha nem.Ez a hivatalos rész.

A másik pedig, hogy engedned kell, hogy ő döntse el, hogy akar-e egy 13 éves barátnőt...

2009. jún. 23. 21:10
 35/41 anonim válasza:
én ezért kaptam csoki shaket a képembe a mekiben. beadtam egy csajnak h 18 vagyok mint ő(amúgy 15), haverom meg akivel eredetileg ott voltam elszólta magát, és a következő pillanantban a csaj a pofámba döntötte a shakemet szóval csak azt akarom mondani, hogy nem éri meg mert még rosszabul fogsz járni. amúgy jó csaj volt de elviharzott a shake után. nembaj ma már csak egy jót röhögök rajta, mag a foton is amin rajta vagyok úgy hogy a shake folyik rólamXD
2009. jún. 24. 19:24
 36/41 anonim ***** válasza:
60%
Hát, azt nem tudom kinézel-e 16nak, de hogy lelkiekben és szellemileg nem azon a szinten vagy, az eléggé világosan lejön ebből a pár sorból is. Kapcsolatok terén meg nem vagy nagy májer, ami teljesen rendben van a te korodban. Hú, hát vett egy camot, hasra ne essek...Lehet, hogy eredetileg cyber-szexet akart...De most nem ez a lényeg. 24évesen valószínűleg ez nem egy nagy döntés, mert esetleg már melózik meg minden. Szóval egy teljesen más környezetben és világban él. Igazából semmi közös nem lehet bennetek, hacsak nem egy retardáltról van szó. Az, hogy a szaviból mi jön le... hát valószínűleg csak meg akar *****. És "az esetleg ott aludhatok-e" szöveg is kb annyit tesz az interneten ismerkedő pasik nyelvén, hogy "a többi csak blabla, meg akarlak baszni!" De ha esetleg egy rendes pasast fogtál ki tényleg, akkor egy te vagy a szemétláda, hogy átbaszod a fejét (amúgy is, de ha ő is az, akkor nem gond) és hacsak nem pedofil, akkor azonnal le fog lépni. Mégis muszáj elmondanod a korod. Amúgy meg ha télleg a szexre hajt, akkor amilyen kis naiv vagy még, képes vagy és belemész, egy jó pasi még egy érettebb, tapasztaltabb csajról is ledumálja a bugyit. Az meg ugye akkor liliomtiprás lenne. Még ha a korodat se tudja akkor is ő szív, és sztem akkor utánna eléggé meggyűlhet ezzel még a bajod. Mondd el neki az igazat, aztán szépen kérj tőle bocsánatot, amiért átverted és raboltad az idejét és töröld a számát meg az egész alakot az életedből Tudom, nehéznek tűnik, de 13vagy, ilyenkor mindenre azt hiszi még az ember, hogy az a nagy szerelem. Vársz pár évet, benő a fejed és ha szerencséd van, nem is fogsz erre az egészre emlékezni. És remélem tanultál a hibából, hogy ne hazudozz összevissza!
2009. jún. 30. 21:32
 37/41 A kérdező kommentje:
a webkamerát csak kiemeltem...nem csak arrol van szó....meg ha csak le akarna fektetni akkor nem várna még mindig rám
2009. júl. 1. 00:00
 38/41 A kérdező kommentje:
meg amugy azért hazugsággal inditottam,mert én nem is tudtam hogy ebböl szerelem lesz..
2009. júl. 1. 00:02
 39/41 anonim ***** válasza:
Hát, az hogy azt mondja, hogy vár rád... Nem tudhatod, hogy valójában kivel és mit csinál, mikor nem veled beszélget épp... Szerintem nem éri meg a szenvedés! Nehéz meg minden, de felejtsd el inkább! mindenkinek jobb lenne!
2009. júl. 17. 16:21
 40/41 anonim ***** válasza:

Szerintem is mond el neki,hogy hány éves vagy.Lehet,hogy elhagy de erre sajnos számítani lehet.

Ezt onnan tudom,hogy a barátnőm is 13(lesz,lassan)volt(de az mondta neki,hogy 16) akivel msn-en beszélgetett egy 20éves pasival és már távoli szerelem lett belőle,de egy nap a macsó megtudta,h 12 és fél éves az álítóagos barátnője.

Szóval szerintem megéri elmondani neki lehet azért még együtt maradtok és vár kb.3 évet így már kicsit előnyösebb helyzetben lennél,de akkor is ott a korkülönbség.

Minden esetre,szurkolok!Hajrá

Cya

16/L

2010. márc. 1. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!