MIt csináljak ebben a helyzetben? (bövebben lent, kicsit hosszu, de megéri elolvasni)
ha komolyabbra gfordul a dolog ugyis megtudja ugyh jobb ha toled hallja eloszor.
es sajnos eleg jo eselyed van h elveszited mivel 24-13 tul nagy korkulonbseg. lehet h jol el tudtok beszelgetni, de 1 ido utan semmilyn kozos tematok nem lesz, mas dolgok erdekelnek titeket, mast akartok 1 kapcsolattol. es ez igy van rendjen. szerintem igenis tul tudnad tenni magad rajta, sosem talalkoztatok, es lehet h eloben nem is vagytok szimpatikusnak egymasnak illetve nem vonzodtok egymashoz. ki fog abrandulni beloeld es lehet h te is belole. mond el neki az igazat, elobb utobb ugyis rajon. aztan lesz ami lesz.
tanulsag: ne hazudj. es ne interneten akarj part szerezni!!!! inkabb menj ki es eloben szocializalodj, hidd el, sokkal jobb es fontosabb.
Mindenképp mondd el neki, mert ha odaáig fajul a dolog, hogy szex lesz köztetek és még nem vagy 14,az megrontás és le is csukhatják érte, ha beleegyeztél, ha nem.Ez a hivatalos rész.
A másik pedig, hogy engedned kell, hogy ő döntse el, hogy akar-e egy 13 éves barátnőt...
Szerintem is mond el neki,hogy hány éves vagy.Lehet,hogy elhagy de erre sajnos számítani lehet.
Ezt onnan tudom,hogy a barátnőm is 13(lesz,lassan)volt(de az mondta neki,hogy 16) akivel msn-en beszélgetett egy 20éves pasival és már távoli szerelem lett belőle,de egy nap a macsó megtudta,h 12 és fél éves az álítóagos barátnője.
Szóval szerintem megéri elmondani neki lehet azért még együtt maradtok és vár kb.3 évet így már kicsit előnyösebb helyzetben lennél,de akkor is ott a korkülönbség.
Minden esetre,szurkolok!Hajrá
Cya
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!