MIt csináljak ebben a helyzetben? (bövebben lent, kicsit hosszu, de megéri elolvasni)
Figyelt kérdés
sziasztok.13 éves lány vagyok.van egy nagy problémám,de már nem birom tovább magamban tartani,ugyhogy leirom.ugy kezdődött ez az egész,hogy volt egy 24 éves srác aki föl vett engem msnre,jofej volt meg minden.a koromat nem tudta,még most sem tudja.mivel kinézek 17-18-nak kihasználtam.és még most is ugy tudja h 16 vagyok.testileg,lelkileg annyinak érzem magam,de amugy 13 vagyok.aztán ugy volt ,hogy amikor felvett,kb 1 honapig msneztünk,sms-ek stb...utána kb fél évig nem beszéltünk.és utána megint keztünk sms-ezni ,msn stb....már mind a 2-en találkozni szeretnénk,csak az a baj h 300km van köztünk..igaz,hogy az anyagi háttereink adottak a találkozáshoz,de mégsem jött össze.most szombatra megbeszéltünk egy talit,ő lejönne kocsival,elmennénk valami kávézóba beszélgetni,vagy mittomén.viszont ő buliba is eljönne velem,de mivel én még nem emehetek,azt találtam ki ,hogy elvesztettem a buxám,amibe a személyim volt,(mert ugye még nincs)...de én ugy érzem hogy nagyon megszerettük egymást meg már ugy beszélünk msnen mint szerelmesek.De én nem merem neki elmondani hogy 13 vagyok.és ő nem is sejti.de igy nem tudok vele elmenni igazábol semmi olyan helyre.meg ő gondolom szeretne szexuális életet élni velem,de én még nem akarok.de neki meg azt mondtam h már nem vagyok szüz,szoval gyakorlatilag nem tudja hogy még az vagyok.meg azt is mondta hogy már ugy is lejönne hogy ittalszik vagy valami,viszunt anyukám nem engedi,mert hogy majd ő biztos megerőszakol meg mittudomén...de én vele minden nap szoktam beszélni,és nem olyan hogy "..jajj csak a szex,csak a szex"...ugyérzem tényleg szeret és nem csak azt akarja tölem.viszont nem merem a tudatára hozni a koromat,mert félek hogy akkor elveszitem meg stb...de már nem birok a gondolattal lenni...és tudom hogy mindenki azt fogja irni hogy még tanulással foglalkozzak stb,meghogy nekem még baba valo...ilyeneket légyszi ne irjatok,mert tényleg segitségre van szükségem.tanulmányaim jok,tudnám is tartani a szintem.nem arrol van szo,csak hhogy nagyon szeretjük egymást,csak nem is tudom igazábol,hogyha találkozunk miről beszélgessek vele.Meg tudom ,hogy nem hazugsággal kellett volna inditani neki,de ez most igy jött össze.2009. jún. 23. 17:02
41/41 anonim válasza:
Előző vagyok.Bocs az 1-2 helyesírásihibáért de próbáltam sietni:)
Elfelejtettem megirni,hogy végül mi lett a barátnőmmel.
Na szóval a srác szakított vele,de megmondta a pasi neki,hogy sajnálja,hogy hazudott neki,de reméli az ő korosztákyából talál magánka valakit,meg azt is,hogy neki hazudjon a jövőbeli barátjának(barátainak).
Na ennyit akartam(még)
Pusy
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!