MIt csináljak ebben a helyzetben? (bövebben lent, kicsit hosszu, de megéri elolvasni)
hát sztem jobb ha elmondod neki h mennyi vagy és am meg sztem ne igazán éld bele magad ebbe a kapcsolatba 11 év az rengeteg idő ennyi idősen gondolj bele ő már félig pasi volt mikor te születtél és am is 300km elég sok az min. 3 óra utazás és hát am is még 14 sem vagy szal így ezt a törvény bünteti ha szex lesz ha akarod ha nem
bocsi de ez a véleményem és téll nem rossz zádékból de sztem felejtsd el inkább legyetek max msn partnerek és gondolj rá úgy mint egy haverra.
pusy
Szóval nem tervezted hosszú távra csak járás lenne. Ezt írtad. Én vagyok a 17.31-es és a 17.32 -es :D
Mindenképp el kell neki mondanod ,mert egyszer úgy is kiderül. És szerinted ami neked csak egy járás az neki ? Ő lehet már egy komoly kapcsolatot keres. Szerinted neki ugyanarra van szüksége mint neked ? Amúgy eléggé önző dolog ,hogy csak azt nézed,hogy neked jó legyen. Kicsit gondolkozz el. Egy kapcsolat sem erről szólna. És ha annyira jól elbeszélgettek ,akkor miért nem mered neki elmondani ? Tudod akit szeretünk ,vele őszinték vagyunk. Erről szól egy kapcsolat vagy akár egy barátság is...
Hát elég hülyeséget csináltál hogy nem írtad le az igazi korodat. És hidd el ha megtudja hogy 13 vagy nem hiszem hogy kelleni fogsz neki. Esetleg ha szeret de msn-en nem hiszem, hogy annyira meg lehet vkit szeretni. Egy 24 éves felnőtt pasihoz nem egy 13 éves "kis"lány való! Találsz olyat majd aki hozzád való! És az hogy te már testileg lelkileg 16-nak érzed magad az csak egy dolog de nem így van...nem hiszem hogy ennyire meglehet szeretni valakit msn-en de lehet hogy igaz. Mindenesetre mondd el a pasinak hogy 13 vagy és meglátod mi lesz.
Meg ez a mondta: hidd el megtudnék lenni mellette...
Figyelj egy 24 évesnek nagyon sok igénye van és nem hiszem hogy anyukád is engedné. Bár azt csinálsz amit akarsz én csak leírtam a véleményem. :)
L/15
Mondd el neki és készülj fel rá, hogy nem valószínű, h. ezek után bármit is akarni fog tőled vagy max. szexet, de elég pedofil alak, ha egy 13 évessel akar együtt lenni. És ne haragudj de annyira naiv vagy, belegondolhatnál, hogy ő 24 éves ez azt jelenti egyetemet/főiskolát végzett/ már dolgozik te meg még általános iskolás kislány vagy!
Én is 22 éves lány vagyok, ebből kifolyólag elég sok fiút ismerek ebben a korosztályban, és egyik sem az általános iskolásokra sőt még nagyon gimisekre se bukik! Úgyhogy a saját érdekedben is felejtsd el gyorsan, ez meg, hogy szerelmes vagy belé miközben nem is találkoztatok még, na megint tipikus naiv, éretlen felfogás.
Úgyhogy még msn-en világosítsd fel a helyzetről, ne hozd azzal kellemetlen helyzetbe, hogy iderendeled és így közlöd vele. Ha meg ennek ellenére találkozni akar, na akkor neki is elég érdekes hajlamai vannak...
szerintem kezd avval h megmondod h hany eves vagy!!!mert tuti a lebukas 1 ido utan, es akk 1000% hogy nem lesz belole semmi....am teljesen 1ett ertek 17:31 el
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!