Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » MIt csináljak ebben a helyzetb...

MIt csináljak ebben a helyzetben? (bövebben lent, kicsit hosszu, de megéri elolvasni)

Figyelt kérdés
sziasztok.13 éves lány vagyok.van egy nagy problémám,de már nem birom tovább magamban tartani,ugyhogy leirom.ugy kezdődött ez az egész,hogy volt egy 24 éves srác aki föl vett engem msnre,jofej volt meg minden.a koromat nem tudta,még most sem tudja.mivel kinézek 17-18-nak kihasználtam.és még most is ugy tudja h 16 vagyok.testileg,lelkileg annyinak érzem magam,de amugy 13 vagyok.aztán ugy volt ,hogy amikor felvett,kb 1 honapig msneztünk,sms-ek stb...utána kb fél évig nem beszéltünk.és utána megint keztünk sms-ezni ,msn stb....már mind a 2-en találkozni szeretnénk,csak az a baj h 300km van köztünk..igaz,hogy az anyagi háttereink adottak a találkozáshoz,de mégsem jött össze.most szombatra megbeszéltünk egy talit,ő lejönne kocsival,elmennénk valami kávézóba beszélgetni,vagy mittomén.viszont ő buliba is eljönne velem,de mivel én még nem emehetek,azt találtam ki ,hogy elvesztettem a buxám,amibe a személyim volt,(mert ugye még nincs)...de én ugy érzem hogy nagyon megszerettük egymást meg már ugy beszélünk msnen mint szerelmesek.De én nem merem neki elmondani hogy 13 vagyok.és ő nem is sejti.de igy nem tudok vele elmenni igazábol semmi olyan helyre.meg ő gondolom szeretne szexuális életet élni velem,de én még nem akarok.de neki meg azt mondtam h már nem vagyok szüz,szoval gyakorlatilag nem tudja hogy még az vagyok.meg azt is mondta hogy már ugy is lejönne hogy ittalszik vagy valami,viszunt anyukám nem engedi,mert hogy majd ő biztos megerőszakol meg mittudomén...de én vele minden nap szoktam beszélni,és nem olyan hogy "..jajj csak a szex,csak a szex"...ugyérzem tényleg szeret és nem csak azt akarja tölem.viszont nem merem a tudatára hozni a koromat,mert félek hogy akkor elveszitem meg stb...de már nem birok a gondolattal lenni...és tudom hogy mindenki azt fogja irni hogy még tanulással foglalkozzak stb,meghogy nekem még baba valo...ilyeneket légyszi ne irjatok,mert tényleg segitségre van szükségem.tanulmányaim jok,tudnám is tartani a szintem.nem arrol van szo,csak hhogy nagyon szeretjük egymást,csak nem is tudom igazábol,hogyha találkozunk miről beszélgessek vele.Meg tudom ,hogy nem hazugsággal kellett volna inditani neki,de ez most igy jött össze.
2009. jún. 23. 17:02
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

hát sztem jobb ha elmondod neki h mennyi vagy és am meg sztem ne igazán éld bele magad ebbe a kapcsolatba 11 év az rengeteg idő ennyi idősen gondolj bele ő már félig pasi volt mikor te születtél és am is 300km elég sok az min. 3 óra utazás és hát am is még 14 sem vagy szal így ezt a törvény bünteti ha szex lesz ha akarod ha nem

bocsi de ez a véleményem és téll nem rossz zádékból de sztem felejtsd el inkább legyetek max msn partnerek és gondolj rá úgy mint egy haverra.

pusy

2009. jún. 23. 17:36
 12/41 A kérdező kommentje:
de épp ez az h nemtudok rá ugy tekinteni...:S
2009. jún. 23. 17:39
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem tervezted hosszú távra csak járás lenne. Ezt írtad. Én vagyok a 17.31-es és a 17.32 -es :D

Mindenképp el kell neki mondanod ,mert egyszer úgy is kiderül. És szerinted ami neked csak egy járás az neki ? Ő lehet már egy komoly kapcsolatot keres. Szerinted neki ugyanarra van szüksége mint neked ? Amúgy eléggé önző dolog ,hogy csak azt nézed,hogy neked jó legyen. Kicsit gondolkozz el. Egy kapcsolat sem erről szólna. És ha annyira jól elbeszélgettek ,akkor miért nem mered neki elmondani ? Tudod akit szeretünk ,vele őszinték vagyunk. Erről szól egy kapcsolat vagy akár egy barátság is...

2009. jún. 23. 17:40
 14/41 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de ha én nem akarom,akkor hogyan derülne ki??? meg amugy akkor szerintetek elmondjam neki biztos??tutituti?:S:S:S
2009. jún. 23. 17:42
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég hülyeséget csináltál hogy nem írtad le az igazi korodat. És hidd el ha megtudja hogy 13 vagy nem hiszem hogy kelleni fogsz neki. Esetleg ha szeret de msn-en nem hiszem, hogy annyira meg lehet vkit szeretni. Egy 24 éves felnőtt pasihoz nem egy 13 éves "kis"lány való! Találsz olyat majd aki hozzád való! És az hogy te már testileg lelkileg 16-nak érzed magad az csak egy dolog de nem így van...nem hiszem hogy ennyire meglehet szeretni valakit msn-en de lehet hogy igaz. Mindenesetre mondd el a pasinak hogy 13 vagy és meglátod mi lesz.

Meg ez a mondta: hidd el megtudnék lenni mellette...

Figyelj egy 24 évesnek nagyon sok igénye van és nem hiszem hogy anyukád is engedné. Bár azt csinálsz amit akarsz én csak leírtam a véleményem. :)

L/15

2009. jún. 23. 17:43
 16/41 A kérdező kommentje:
köszi
2009. jún. 23. 17:46
 17/41 anonim válasza:
100%
szia én i voltam ilyen helyzetbe 13 évesen.cak a srác 21 volt és nem msn en ismeretem meg hanem baráti körben.hidd el neméri meg talizni vele.még más gondolkodásotok meg az érdeklődésetek is.hagyd inkább
2009. jún. 23. 17:58
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki és készülj fel rá, hogy nem valószínű, h. ezek után bármit is akarni fog tőled vagy max. szexet, de elég pedofil alak, ha egy 13 évessel akar együtt lenni. És ne haragudj de annyira naiv vagy, belegondolhatnál, hogy ő 24 éves ez azt jelenti egyetemet/főiskolát végzett/ már dolgozik te meg még általános iskolás kislány vagy!

Én is 22 éves lány vagyok, ebből kifolyólag elég sok fiút ismerek ebben a korosztályban, és egyik sem az általános iskolásokra sőt még nagyon gimisekre se bukik! Úgyhogy a saját érdekedben is felejtsd el gyorsan, ez meg, hogy szerelmes vagy belé miközben nem is találkoztatok még, na megint tipikus naiv, éretlen felfogás.

Úgyhogy még msn-en világosítsd fel a helyzetről, ne hozd azzal kellemetlen helyzetbe, hogy iderendeled és így közlöd vele. Ha meg ennek ellenére találkozni akar, na akkor neki is elég érdekes hajlamai vannak...

2009. jún. 23. 18:08
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
szija:) én abszolút megértelek.és azt hiszem hogy az a pár év ami köztünk van nagyon sok mindenre ébresztett rá.egy 24 éves pasi már nem csak a szexuális életben van benne jócskán de hidd el még egy 18 éves lányt is simán megtud győzni amiről csak szeretné..16 éves vagyok nem volt sok barátom de akik voltak azokban nagyon sokat csalódtam,azt gondolom hogy mindenki csak a saját hibájából tanulhat tanul is!:D mert ilyen esetben mikor egy pasiról van szó,:P hát sokszor én is süket vagyok.de msn-en keresztül mások az emberek...és nem tudod igazán megismerni hidd el! 4 hónapja ismertem a mostani barátomat egész nyáron beszélgettünk reggelig és most 10 hónapja vagyunk együtt mégis teljesen más embert ismertem meg benne és mivel hogy majdnem 4 évvel idősebb nálam sokszor volt hogy miattam veszekedtünk:s és azért vagyok elkeseredve mert akkor teljesen azt éreztem h igazam van és msot egy kis hülyének érzem magam.nagyon vigyázz!egyet kérdeznék? mit jelent neked az hogy csak járás? egy 24 éves fiúnak vagy azt jelenti hogy tényleg komolyan veled van és törödik veled és persze szex....vagy pedig azt hogy néha lemegy kocsival de akkor nemcsak alszotok...ha érted mire gondolok.Az emberek nagyon képmutatóak tudnak lenni.Nem akartalak kioktatni ,remélem hogy találkoztok és minden jól alakul,de ne gondold,hogy túl tudsz járni az agyán egyszer kiderül vagy előbb vagy utóbb de csak az a lényeg h ne bánd meg amit tettél!ha nem bánod akkor hazudj tovább.
2009. jún. 23. 18:12
 20/41 anonim válasza:

szerintem kezd avval h megmondod h hany eves vagy!!!mert tuti a lebukas 1 ido utan, es akk 1000% hogy nem lesz belole semmi....am teljesen 1ett ertek 17:31 el

14/L

2009. jún. 23. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!