Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Mit tegyek ebben a helyzetben? -bővebben lent-

Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy 14 éves lány vagyok.2 hónapja van barátom,ő 22,nagyon jól megértjük egymást,de mivel természetesen tanulok mellette,elég kevés időnk jut egymásra.Légyszíves ,bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi(barbie baba..stb....Szóval,szeretnék vele pettingelni először,nem egyből durr a közepébe.Ő nem siettet semmit.Elég felkészültnek érzem magam ehhez a dologhoz.Úgy érzem,hogy a korombeli dolgok nem nagyon foglalkoztatnak (kivéve a tanulás). :S ....Mindig is idősebbek tetszettek,velük jöttem ki jobban,ez talán annak is köszönhető,hogy nagyrészt felnőttek társaságában vagyok.Többször,többen is mondták már,hogy a koromhoz képest nagyon "faja" a felfogásom,de félreértések elkerülése végett,nem azt mondták,hogy olyan a felfogásom mint 1 felnőtté,de koromhoz képest figyelemreméltó!Felkészültnek érzem magam,de mégis el vagyok bizonytalanodva kissé.Rengeteget szoktam nézni ezt az oldalt,rengeteget tanultam innen is.A barátom nem erőltet semmit,mondta,hogy vár ,ha kell.Nagyon szeretjük egymást,és úgy érzem egyre jobban.Kérem válaszomra a segítségeteket,hogy odaadjam neki magam(mivel ő lenne az első nekem),vagy ne?A válaszokat előre is köszönöm,és NEM kamu kérdés!!Sziasztok!
2009. dec. 4. 17:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát én is 14 évesen feküdtem le a barátommal,( csak mi már fél éve együtt voltunk akkor ) és ugyanez volt a vélemény rólam is, h fejlettebb vagyok, mint 14,úgy testileg és szellemileg is. (az aktus után 3 évig együtt is voltunk)Én nem kértem ki senki tanácsát se végülis.. mert úgy éreztem h készen állok.. és ezt akkor ott döntöttem el mikor kettesben voltunk és nem is számitottam rá csak jött minden magától.. és akk elő a gyertyákat.. fürdöbe petting.. minden jött és ugy volt szép.. :) 22/L
2009. dec. 26. 17:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Várhatsz még szerintem.Petting jó ötlet, és felfedezhetitek egymást.Nem hinném hogy egy 14 évesnek oda kellene adnia magát 2 hónap után egy 22 évesnek. Egyévet még tuti várnék...De a lényeg ,hogy ne bánd meg akárkinek is adod magad.
2009. dec. 26. 19:53
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! :)
2009. dec. 26. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!