Kiderült hogy terhes vagyok, jó ötlet megtartani ebben a helyzetben? 20/L
Mire megszületne már bőven 21 lennék, párom 24 éves jelenleg. Több mint 2 éve együtt vagyunk. De mindketten külön a szülőkkel élünk még.
Ő dolgozik már 5 éve, én viszont 1 hete fejeztem be végleg az iskoláimat. (érettségi+ okj tanfolyam)
Hát alaposan végig kell gondolnod, de neked kell tudnod. Én ennyi idősen vállalnám, de csak mert félnék, hogy később esetleg nem lehetne gyermekem, és már nem vagyok annyira fiatal hozzá. (mondjuk 16 évesen evidens lenne az abortusz)
Főleg azt a részét mérlegeld: mennyire áll biztos alapokon a kapcsolatod. Én főleg ettől félnék, az egyedülálló anyaságtól.
Nehéz dolog ez.Ha már együtt élnétek egy ideje akkor azt mondom hajrá,de igy kissé necces.Nem tudjátok együtt tudtok-e élni,plusz még rögtön jön a gyerek.
(én nem tudnám elvetetni,de ez én vagyok,20 voltam mikor volt téves risztás,rendesen bepánikoltunk de megtartottuk volna)
Hát ezt sajnos tényleg csak ti tudjátok eldönteni.
De az a lényeg, hogy itt akármilyen válaszokat kapsz, ne befolyásoljon a döntésben! Se az abortuszt ellenzők riasztgató szövegei, se azok, akik szerint gyerek vagy még!
Nektek kell tudni, végiggondolni, ebbe senki más nem szólhat bele. (Illetve, azért a szüleitek érveit is érdemes meghallgatni, hiszen, ha jól értem, akármi is lesz, eléggé a segítségükre lesztek szorulva.)
"A gyereket mindenképpen szüld meg, addig még bőven van idő gondolkodni rajta, még tanácsadásokra is eljárhatsz, aztán ha nem fekszik a téma, akkor meg örökbe adhatod, és mindenki boldog lesz (a helyzethez képest)."
Oh, persze, mert lemondani a gyerekről olyan kis játszi könnyedség! Hányszor is tetted meg? Kicsit sem ugyanaz, mint egy pár perces beavatkozás, lelkileg sem ugyanaz megélni.
Oh, persze, mert lemondani a gyerekről olyan kis játszi könnyedség! Hányszor is tetted meg? Kicsit sem ugyanaz, mint egy pár perces beavatkozás, lelkileg sem ugyanaz megélni.
Honnan tudod kinek mi a megrázóbb lelkileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!