Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm terhes lett és úgy érzem, hogy nem kéne megtartani, mit tegyünk?
NEM a SEMMIRE vállalnák be, leírta vagy 3-szor, hogy mindketten dolgoznak, a lánynak meg vettek a szülei lakást, úgyhogy ne úgy kezeljük már, mintha nem lenne semmijük.
A fiú attól fél, hogy minden megváltozik. Ami normális is, de ha szeretitek egymást és TÉNYLEG együtt akartok maradni, akkor csodálatos dolog lehet a közös gyerek fiatalon. Nem hiába csúszott be védekezés ellenére.
"Hogy a kapcsolatokat többnyire tönkreteszi az abortusz, az tény. amin kár vitatkozni."
Meg azon is, hogy egy nem várt gyerek sokszor mennyire teszi tönkre a kapcsolatokat.
Akárhány ősanya veri itt a tamtamot, ez is tény sajnos. Nem egy ismerősöm kapcsolatát tette tönkre a túl korán jött gyerek, nem voltak még kész rá. A legjobb barátnőm elvetette a korai babát, túlélte a kapcsolat, most már gyerek is van. Ő a mai napig úgy érzi, jól döntött akkor.
De ez egyéni kérdés, adott pártól, adott helyzettől függ.
Kérdező, írod, hogy félsz az apaságtól. Írnál néhány konkrétumot, hogy pontosan milyen helyzetektől félsz?
Amíg nagy általánosságban van szó valamiről, sokkal félelmetesebbnek tűnik, mintha konkrét, esetleg megoldható, könnyebben átgondolható részekre van bontva.
Légyszí ne vesszetek össze ezen, én mindenkit szívesen meghallgatok. Én is félek, hogy ha elvetetjük, többé semmi sem lesz ugyanaz, valamelyikünk megbánja, neheztelünk a másikra..
Amiktől félek leginkább, hogy soha többé nem lenne időnk sem egymásra, sem az életünkre, nem tudunk szórakozni, a barátaink eltávolodnak, elhidegülünk egymástól, nem lesz karrierünk, béna leszek, összetöröm a gyereket.. nem tudom, ezek normális félelmek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!