Normális az a nő akinek két örökbefogadott gyereke van, majd 45 évesen kiderül, hogy csodák csodájára terhes lett és nem akarja megtartani a babát, mondván túl öreg ő már ehhez?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 19:47
1/9 anonim válasza:
Normális persze, de nem öreg ez téves.... én megtartanám ez egy csoda, az élet ajándéka
2/9 anonim válasza:
Igen, józan paraszti ésszel gondolkodik. Azt a gyereket fel is kell nevelni.
3/9 anonim válasza:
Ez a semmi közöm kategória. 45. évesen érthető valamilyen szinten, hogy nem akar szülni. Az 9rökbefogadót gyerekek is sajátok.
4/9 anonim válasza:
kérdező. te vagy ilyen helyzetben?
5/9 anonim válasza:
fel kell nevelni persze, de lehet 80 évig is elél és meg van az anyagi jólét... az én édesanyám is 18 volt hogy szült mégis elhunyt hamar 28 volt... sajnálom hogy így történt de ilyen is van garancia semmihez sincs..... nem igaz?
6/9 anonim válasza:
Lehet már nem tartja annyira fontosnak hogy testileg is megélje az anyaságot. Tudja mivel jár, tudja hány éves és nem meri bevállalni. De én tuti megtartanám. Egész hátralevő életemben bántana a lelkiismeret ha nem.
7/9 anonim válasza:
Teljesen, ilyen öregen már nem normális dolog gyereket vállalni.
8/9 anonim válasza:
Nézd, ehhez senkinek semmi köze, csak és kizárólag neki.
Én megmondom őszintén, hogy én sem szülnék 45évesen.
Persze jól kitolt vele az élet, hogy mikor szeretett volna nem jött össze, és végül lett gyermeke örökbefogadás révén, most meg, hogy ennyi idős, természetesen teherbe esett. Tényleg egy csoda, de attól még lehet józanul gondolkodni szerintem is.
9/9 anonim válasza:
Egy ismerősöm 43 éves, van két, felnőtt gyermeke, vér szerintiek, és nyáron szüli a harmadikat... Szóval reális, ha nem akar ebben a korban szülni, de nem öreg hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!