Olyan nőgyógyászt (és szülészt) keresek akivel a Szent Imrében tudnék szülni és a XI. XXII. kerület környékén rendel (magán)? Ajánlanátok? Még nem vagyok terhes, de nagyon szeretnénk tesót és ehhez is kéne a segítsége.
Remélem, nem haragszol, hogyha figyelmedbe ajánlom Dr. Papp Istvánt. Ő a Péterffy utcai kórházban dolgozik. Van magánrendelése is a Bethlen Gábor téren. Lelkiismeretes, becsületes orvos, aki nem fog lehúzni, illetve biztosan megtalálja a módját, hogyan tud segíteni! És nem mellékesen nagyon szép a szülészet. :)
Nővérem két gyermeket szült már nála. Mindkettőnél szabin volt a doktor, és beért 30 percen belül a kórházba.
Nekem egyéb kérdésekben segített. Míg a kollégája műteni akart, ő vette a fáradságot, és utána nézett, mit lehet még tenni....
Szerintem nézd meg a lehetséges orvosokat te magad, mert Te fogsz nála szülni. Én a fül-orr-gégészemmel vagyok így, hogy nekem tökéletesen bevált, míg másnak nem.
Dr. Kovács Zoltán
www.termeszetesnogyogyaszat.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!