Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Viki.e kérdése:

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
egy hete lefeküdtem a barátommal. Ez 12.-én volt és nekem 24.-én kellene megjönnie. Szóval körülbelül pont félidőben. Lehet ,hogy csak beképzelem, és csak a félelemtől, de ugyérzem, hogy mostanában többször vagyok éhes, és mintha a mellem is nőtt volna, és enyhe kék csíkok vannak rajta.Nem tudom, lehet hogy azok előtte is ott voltak. Enyhe fehér folyásom is van. Légyszives segitsetek! Nagyon félek! még egy hetem van hogy megjöjjön, de akkor is félek!
2013. jan. 19. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Felelőtlen vagy nem?
2013. jan. 19. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
felelőtlen...
2013. jan. 19. 17:27
 3/4 anonim válasza:
67%
Korai teszt megmutatja, ha az vagy, Amúgy ezeket a tüneteket szerintem csak képzeled, mert ilyen hamar még a szervezeted sem fogja fel, ha az lennél. Csinálj teszted ha izgulsz, van olyan ami a menzesz 1. napja előtti 4. napon már kimutatja.
2013. jan. 19. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz gyereket, nem lenne egyszerűbb normálisan védekezni, és nem két hétig rágni a körmöd, hogy vajon megjön-e?

Most már nem tudsz úgy se semmit csinálni, felesleges volt a kérdést is feltenni. Vagy mégis mit vársz?

Már tablettáért se tudsz elmenni, így jártál.

Imádkozzál.

2013. jan. 19. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!