Terhes lennék? Nektek mik voltak a jelek?
2012. november közepe óta nem jött meg a menstruációm, most meg már eltelt több mint két hónap. Nem tudom miért marad ki ennyi ideig, kezdem azt gyanítani, hogy baba van a dologban. Néha fáj a hasam, van hogy úgy, mintha meg akarna jönni, mostanában rám tör néha a falhatnék, és pár napja észrevettem, hogy érzékenyek lettek a bimbóim is.
Semmi hányinger, igazából már több tesztet is csináltam és mindig negatív lett de ez már gyanús...
Nektek mik voltak az első tünetek? Mennyire látszott két hónaposan a pocak? Látszik egyáltalán? Köszönöm
Esetleg ha dokihoz elmennél, kiderülhetne, mitől nem jön meg több, mint 2 hónapja. Bár a negatív tesztek miatt kétlem, hogy terhes lennél.
Egyébként a tünetek nagyjából stimmelnek.
A tesztek érzékenyek már rég kimutatták volna.
Amúgy a pocak még nem látszódna, de a melled már feszülne, meg éhesebb lennél. Nálam más jel nem volt.
Menj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!