Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék? Nektek mik...

Terhes lennék? Nektek mik voltak a jelek?

Figyelt kérdés

2012. november közepe óta nem jött meg a menstruációm, most meg már eltelt több mint két hónap. Nem tudom miért marad ki ennyi ideig, kezdem azt gyanítani, hogy baba van a dologban. Néha fáj a hasam, van hogy úgy, mintha meg akarna jönni, mostanában rám tör néha a falhatnék, és pár napja észrevettem, hogy érzékenyek lettek a bimbóim is.

Semmi hányinger, igazából már több tesztet is csináltam és mindig negatív lett de ez már gyanús...

Nektek mik voltak az első tünetek? Mennyire látszott két hónaposan a pocak? Látszik egyáltalán? Köszönöm

2013. jan. 18. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Esetleg ha dokihoz elmennél, kiderülhetne, mitől nem jön meg több, mint 2 hónapja. Bár a negatív tesztek miatt kétlem, hogy terhes lennél.

Egyébként a tünetek nagyjából stimmelnek.

2013. jan. 18. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez tuti nem baba. A negatív teszt miatt is mondom, mert 2 hónap után ha az lennél már rég kijelezte volna. A másik az hogy 2 hónapos terhesen már nemhogy a mellbimbód érzékeny de már majd leszakad az egész melled úgy érzed.... és ezen kívül 2 hónaposan már rengeteg jel lenne.
2013. jan. 19. 06:02
 3/5 anonim ***** válasza:
2 honaposan még nem látszik a hasad. De különben nekem már a 4. héttöl iszonyu fáradt voltam és hányingerem is volt rendesen... Az orrom is néha vérzett. Nekem az elsö teszt is pozitiv lett.... Szerintem menj el dokihoz.
2013. jan. 19. 13:35
 4/5 anonim válasza:

A tesztek érzékenyek már rég kimutatták volna.

Amúgy a pocak még nem látszódna, de a melled már feszülne, meg éhesebb lennél. Nálam más jel nem volt.

Menj dokihoz.

2013. jan. 19. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, holnap megyek a dokimhoz!
2013. jan. 22. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!