Segítséget kérnék, a párommal próbálkozunk és olyan érzésem volt mintha terhes lennék, de megjött, okoz ez problémát ha mégis volt beágyzódás de történt valami?
Szerintem csak nagyon rágörcsöltél, és azért voltak a tüneteid. Nekem is volt már ilyen.
Egyébként hány napos volt a menszeszed? Mennyi szokott lenni, és hány napig tartott?
Ha túl rövid ideig tartott és nagyon gyenge volt, akkor lehetsz terhes, bár akkor ki kellene mutatnia a tesztnek. Kicsit később én csinálnék még egy tesztet, hátha az előző csak korai volt.
Szia! Megint én vagyok. Igen én most várom a 2. babámat, van már egy 3 éves kisfiam. :-)
Neked is biztosan sikerülni fog, ha nem most, akkor a következő ciklusban, csak ne görcsölj ezen. Bár tudom, hogy könnyű ezt mondani. Próbáld lazán venni, csak éld az életed, és ne gondolj erre.
Drukkolok Neked, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba.
Mi nem néztük a naptárat,nem számolgattunk a napokat!Mi mikor eldöntöttük hogy babát szertnénk,minden nap együtt voltunk de fél évig semmi.Nagyon rágörcsöltem az orvos szerint.Majd megfogadtam a tanácsát.
Nem használtunk naptárat és egy héten csak kétszer voltam a párommal.Ugyanis ha napokig nincs közösülés akkor a következő szeretkezésnél sokkal erősebbek a kisfickók és nagyobb az esély terhességre.
Rá 1 hónapra terhes lettem.
Most 20 hetes kismama vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!