Mégis terhes lennék?
Figyelt kérdés
a ciklusom 5.napján vége lett a menzeszemnek,rá 2-3 napra jelentkezett alhasi szurka"mindjárt megjön érzés" folyás,ez mai napig kitart,a ciklusom 14.napjában vagyok!és 4 napja körülbelül hányingerem is van mindennap nem sokat és nem órákon át de mindennap előköszön!ma pedig puffadást is észlelek!lehetek terhes és mégis menstruáltam!mi lehet ez?tapasztalat?2012. nov. 14. 14:04
1/11 anonim válasza:
Csináltál tesztet? Szerintem nem vagy terhes.
2/11 A kérdező kommentje:
nem nem csináltam,hiszem még szinte 2 hét mire meg kell jönnie!petefészek gyulladás ki van zárva,mert nem hánytam és nincs lázam!cisztám pedig elvileg nem lehet mert menstruáltam és azzal ki tudott volna jönni!nem tudom mire gondoljak:S
2012. nov. 14. 14:15
3/11 anonim válasza:
Lehetsz is terhes, meg nem is. Ilyen korán án mág nem puffadtam, és nem volt hányingerem, amikor terhes lettem egyik terhességemnél sem. Tehát ha a tapasztalatomra vagy kíváncsi, akkor nem, de biztos van olyan, aki már az elején tapasztalhatott ilyen tüneteket.
4/11 A kérdező kommentje:
persze,ahány ember annyi féle tünet meg tapasztalat!csak azt nem értem,hogy a menstruációm után 9 nappal mik ezek a jelek..:S
2012. nov. 14. 14:46
5/11 cavalli válasza:
Petefészek gyulladásnál én nem hánytam, és lázas sem voltam.
6/11 A kérdező kommentje:
milyen egyéb tüneted volt?
2012. nov. 14. 14:52
7/11 anonim válasza:
szerintem nem terhesség,én a 7.héten kezdtem el hányni,és a puffadás a 6.hétnél kezdődött,míg nem tudtam,hogy terhes vagyok,vagyis a 4.hétig,csak nagyon sokat és jókat aludtam az lett gyanús!
8/11 A kérdező kommentje:
a fáradtság nekem is jelen van:S és a jobb cicimbe is nyilal piciket és ritkán:S
2012. nov. 14. 16:54
9/11 anonim válasza:
Nekem is megvolt rendesen,7-en mult el,tegnap elkezdtem megint verezni,teszteltem es + ...
600 a hcg-m
Mehen belul meg nem latnak semmit...mehen kivuli is esel,es... Nem riogatni akarlak,de TESZTELJ!!!!!
10/11 anonim válasza:
Teszteltél? Kíváncsian várjuk az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!