Pár napja késik, tesztet még korainak érzem, sok jel arra utal hogy terhes vagyok, olyan érzés napok óta mintha meg akarna jönni, kinek volt hasonló a terhesség elején?
Jaj hát akkor csináld meg a tesztet és írj,hogy mi a helyzet!
Nekem 1 nappal mielőtt megjött volna,halvány volt a második csíkom!Hajrá!
Nekem is hasonló tüneteim voltak mind az ötször(jelenleg az ötödik babámat várom).KB:ez a mensi enyhe görcsöcskék 8hétig is eltarthatnak!
Megy a drukkom! :)
Nekem is olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Már a menzesz előtt teszteltem 4-5 nappal és kimutatta, mégis azt hittem, tuti megjön, mert nagyon görcsölt a hasam és úgy is éreztem, mintha mindjárt megjön. Aztán elmúlt ez az érzés, közben vérvétel és 5. héten uh is kimutatta.
Én egyébként sosem bírtam kivárni a nem várt napját, mindig előbb kezdem a tesztelést:) De a pár napos késésnél már tuti, hogy kimutatja bármelyik teszt az esetek 90 szazalekaban, mert függ persze a peteérés időpontjától, de, ha a menzesz előtt volt 14 nappal, akkor majdnem biztos. Eleve, egy jobb teszt már az ovu utáni 10. napon is nagy eséllyel kimutatja. De vannak kivételek. Sok sikert! Tesztelj nyugodtan:)
Szia,
ha már késik, akkor ki kell hogy mutatssa a teszt, ha terhes vagy.
Én ma vagyok a 16. dpo-n és ma reggel teszteltem egy olyan erős pozitívat, hogy szinte a kontrollcsiknál is erősebb. :)
Én mondjuk (mivel mértem a hőmet) a reggeli hőből is biztos voltam, hogy babát várok, mivel kb. 5 nappal ezelőtt elindult felfelé és azóta 37-37,1 között ingadozik - igaz, még mindig nem hiszem el - szürreális élmény! :) amúgy semmi egyéb tünetem nincs, jól érzem magam! :)
A lényeg, hogy csak bátran, aztán írj, hogy mi az eredmény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!