Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mégis terhes lennék?

Mégis terhes lennék?

Figyelt kérdés
a ciklusom 5.napján vége lett a menzeszemnek,rá 2-3 napra jelentkezett alhasi szurka"mindjárt megjön érzés" folyás,ez mai napig kitart,a ciklusom 14.napjában vagyok!és 4 napja körülbelül hányingerem is van mindennap nem sokat és nem órákon át de mindennap előköszön!ma pedig puffadást is észlelek!lehetek terhes és mégis menstruáltam!mi lehet ez?tapasztalat?
2012. nov. 14. 14:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
most akarok tesztet venni,holnap fogok tesztelni és majd megírom:) de annak örülök h.nagyon sok helyen olvasom,hogy tényleg lehet baba:) ma is hányingerem volt étkezés után 2 kor ettem először mert nem kívántam a kaját:S fáradékony is vagy még mindig,és a hasam is fájdogál
2012. nov. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!