3-án együtt voltam gy sráccal,de maximum 5 percig tartott, ő egyáltalán nem élvezett el, és szerintem előváladék sem jött..Nagyon félek,mert a fogamzás gátlót 2 hónapja hagytam abba,eddig mindig vasárnap jött meg,de most kedd van és semmi.:S a hasam görcsölget közben,de vérzés még nincs.. lehetséges,hogy a folytonos stressztől késik ami az aggódás miatt van??
2012. nov. 13. 16:29
1/9 anonim válasza:
ilyen esetben a terhesség nem kizárt, jobb, ha csinálsz egy tesztet, vagy elmégy orvoshoz.
2012. nov. 13. 16:32
2/9 anonim válasza:
Ha nem akarsz teherbe esni védekezni kellene. Ha pedig nem védekezel, ne lepődj meg, ha teherbe esel. Elég egyszerű a képlet: pénisz védekezés nélkül a hüvelyben = van esély a terhességre. Főleg, ha "egy sráccal" vagy ajánlom a gumit, mert az "egy srác"-októl lehet isteni nemi betegségeket összeszedni akár '5 perc alatt" is!
A jelen helyzetedben csinálnék egy terhességi tesztet és az eredménytől függetlenül orvoshoz mennék. AZtán levonnám a következtetést, hogy ha hülye vagyok, megszívhatom!
2012. nov. 13. 16:40
3/9 A kérdező kommentje:
Normális hangnemben tettem fel a kérést, így is vártam a választ..
Tudom,hogy védekezni kellett volna,nem vagyok agyatlan,csak épp nem volt semmi,és nem tudtuk visszafogni magunkat,de gondolom TE nagyon tökéletes vagy, kedves második válaszoló.
2012. nov. 13. 16:56
4/9 anonim válasza:
5 perc alatt gyönyörűen lehet teherbe esni, de lehet, hogy mákod van. Ha nem akarsz babát, miért hagytad abba a fogamzásgátlót? De igen, agyatlan vagy, majd gondolj erre, amikor tolnak abortuszra...és akkor mond, hogy, deháát én azt hitteemm....
2012. nov. 13. 17:29
5/9 A kérdező kommentje:
Nem hittem én semmit, voltam felvilágosító órán. a fogamzásgátlót OKKAL hagytam abba, amihez szerintem senkinek semmi köze. Tanácsot jöttem ide kérni,nem pedig kioktatást.
2012. nov. 13. 17:33
6/9 anonim válasza:
Mivan? Ne legyen már ennyire nagy arcod!! Te írtad, hogy félsz, JOGGAL, mert annyi agyad sincs, hogy védekezz, most meg reszketsz, nehogy terhes legyél!! ÁÁÁÁ
2012. nov. 13. 17:47
7/9 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem nagy az arcom,csak nem értem ha valaki tanácsot kér,miért oltogatni kell,úgy mintha az oltogató fél tökéletes lenne..
2012. nov. 13. 17:59
8/9 anonim válasza:
Mert az oltogató fél felhúzza a gumit, ha meg nincs megy és vesz. Mert az oltogató fél nem kockáztatja egy MÁSIK EMBER ÉLETÉT önzésből, mert nem bírja visszafogni magát! Nem vagyok tökéletes, senki sem az. De vannak dolgok, amivel nem játszom. A gyerekeim élete pedig ilyen! Sajnálom, hogy ebben a helyzetben te csak magadra gondolsz, mert TE lehetsz-e terhes... és mi lesz ha igen? Mi lesz a babával? Ez nem egy és nem kétszemélyes "játék" !!!
2012. nov. 13. 18:47
9/9 anonim válasza:
Főleg középidőben esélyes a terhesség, de ha ismered a tested érezheted is mikor van peteérésed. Csinálj tesztet mindenképp, ha szerencséd van a stressztől késik.
A kioktatók meg félreértelmezték az oldal célját..
De természetesen a gumival való védekezés az ajánlott új partnernél, a betegségek elkerülése végett!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!