Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha barna...

Lehetek terhes ha barna folyásom van?

Figyelt kérdés
A párommal gyereket szeretnénk. Ma 29 napos a ciklusom. A ciklusom 12 napjátol 20 napig együtt voltunk naponta védekezés nélkül, és ma 29napon barnás váladékom van. A teszttel még várnék 2-3 napot mert a mensim se mindig egyformán jön meg. De a terhességre utalo jelek részben jelentkeztek mellfeszülés fájdalom duzzadás hányinger fáradékonyság. Kérlek segitsetek.

2012. nov. 13. 02:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez is meg az is!

Bár sanszos,hogy mensi lesz!

2012. nov. 13. 04:32
 2/8 anonim válasza:
tesztelj szerintem :) szorittok ;)
2012. nov. 13. 05:23
 3/8 A kérdező kommentje:
most megszűnt minden és nincs is görcsöm. Remélem jó úton járok :) Köszönöm a válaszotokat :)
2012. nov. 13. 07:05
 4/8 anonim ***** válasza:
szia én most így vagyok. nagyon úgy érzem hogy talán sikerult:) már annyiszor csalodtam hogy nem merek tesztelni.nekem nem fáj semmim egy kicsit sem de menzi helyett kevéske barna folyásom van:(
2012. nov. 13. 08:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem sem fáj semmim és eddig nekem is kevés a barnás folyásom.De azt olvastam erről h ez nem nagy baj ha van 1 kevéske folyás. Hát de azért továbbra is van bennem félsz,amivel tudom nem lesz jobb.
2012. nov. 13. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Amikor én barnáztam, akkor nem volt baba sajnos... :( Drukkolok, hogy ne nálatok ne így legyen!! Írd majd meg az eredményt!

32 hkm

2012. nov. 13. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt előző hóban és nem lett baba. Most viszont már 2 napja nem jön meg, úgyhogy lassan tesztelek. Csak előzőnek csalódás volt, mert annyira bíztunk benne...
2012. nov. 13. 09:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Még bizonytalan vagyok:( de ha összevissza jön meg akkor mikor lehet az ovuláció? középidőben? vagy kinél hogy? nem értem de szomorú vagyok.. :( :(
2012. nov. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!