Hogyan alakul a hő amikor már terhes valaki?
Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni vezetni, de nem tudom, hogy mire kell még odafigyelnem.2012. nov. 14. 11:19
1/4 anonim válasza:
szia!! magas marad a hő!! a nem várt napja után is! konkrétan mennyire magasan attól függ mennyi az alaphő!!
2/4 anonim válasza:
szia, mindig reggel ébredés után a lehető leghamarabb kell mérni és azt feljegyezni. Ha már mozogtál, ettél stb. az már nem számít mert ennek hatására is megváltozhat az ébredési hő.
azonos hőmérővel és azonos testrészt mérj, ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, nekem a digitális vált be nyelv alatt, de tudok olyanról akinek meg pont a higanyos, hónaljban.
ha terhes leszel akkor úgy fog alakulni a görbe, hogy kb a ciklus felénél az alaphő megugrik legalább 3 tized fokkal feljebbre és ott is marad a terhesség végéig, vagy még feljebb megy. Nálam ez úgy nézett ki hogy ciklus elején 36,3 fok volt kb, aztán peteérés után 36,7 volt legalább, amikor pedig meg kellett volna jönnie de terhes voltam, akkor felment 37-re.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. nov. 14. 12:56
4/4 anonim válasza:
még annyi, hogy ovu előtt leesik a hő és aztán felugrik az alaphő felé, ekkor jelöli be a komputeres hőgörbe az ovu napját. kombinálhatod az hőmérőzést ovuteszttel, aztán 2 hónap vagy akár 3 hónap és látni fogod, hogy is működik a tested. az enyém pl mindig másképpen :-), de ez van, ha az ember már nem 20 éves :-). terhesen 37 felett volt a hőm éjjel nappal :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!