Még nem jött meg, de már terhes lennék?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves kisfiam, és nemrég született meg a kishugi. most 4,5 hónapos. Szülés óta még nem jött meg, de úgy érzem magam mint terhesen, rosszulléteim vannak, émelygek. Csináltam már egy tesztet, ami negatív lett. de ettől függetlenül lehetséges hogy újra terhes vagyok? szeretnénk még egy babát kis különsbéggel,de nem ennyire kicsivel. Volt valaki hasonló cipőben?#terhesség #szülés óta
2013. jan. 2. 12:28
1/6 anonim válasza:
ha nem védekeztetek akkor persze hogy lehetsz terhes..
2/6 anonim válasza:
Szia.én ugyanígy éreztem magam szülés után a második hónaptól(most 3 hónapos a baba)csináltam teszteket,de hol pozi hol negatív lett.de nem vagyok terhes mert egy hete a maria romed negatív lett,ill sokára halvány.de nincs baba(szerintem)visszatérve a kérdésekre nekem is hányingerem volt émelyegtem szédültem,tipikusan terhesnek éreztem magam.mondtam is a páromnak h kell tesztet csinálnom mert fura érzésem volt.de én örültem volna ilyen gyorsan még egy babának:)
3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy én is örülnék, de félnék hogy nem bírnám 3 gyerekkel.
Első válaszoló, védekeztünk, ráadásul csak kétszer voltunk együtt, mióta megszültem.
2013. jan. 2. 12:48
5/6 anonim válasza:
Egy rokonom járt úgy, hogy szülés után, még az első menzesz előtt terhes lett. (Az első gyerekre vagy 5 évig vártak, így nem gondolták volna). Egyébként logikusan is a peteérés előbb van, mint a menzesz... Viszont ha már tüneteket okoz a terhesség, akkor ki kéne, hogy mutassa a teszt. Én szerintem várnék még pár napot és ha nem múlik, újra tesztelnék, vagy doki - gondolom, az is pár nap vagy akár hét mire időpontot adnak.
6/6 anonim válasza:
Nekem 2012 juni 28 - án született az 5. babám, és 4 hós korában pozitív volt a teszt. Nekem sem jött meg szülés után, 5 alkalommal voltunk együtt össszesen, és mégis terhes lettem. 4.5 hós volt a fiam, amikor elmentem dokihoz, akkor 7 + 1 terhességet állapított meg. Most vagyok a 15. hétben. A kisfiam 1. születésnapja előtt 1 héttel vagyok kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!