Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek ha kiszakadt...

Terhes lehetek ha kiszakadt az óvszer?

Figyelt kérdés
Ma reggel együtt voltunk a párommal. Óvszerel védekeztünk,de mi után el élvezett és kivette akkor vettük észre hogy szét szakadt az óvszer. Vettem forró fürdőt bár tudom ez nem tesz semmit. 5.-én kell megjönnie 20napos a ciklusom. Szerintetek lehetek terhes?
2013. jan. 1. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, lehetsz, hiszen ha elszakadt, az olyan, mintha nem is lett volna. Mivel a ciklusod végén jársz, elég kicsi az esélye, de nem nulla.
2013. jan. 1. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen terhes lehetsz, azért van az óvszer, hogy ne legyél az! Ha nem szeretnél babát írass fel 72 órás tablettát.
2013. jan. 1. 11:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen .. az hagyján hogy gyógyszertár nincs a közelbe,de nőgyógyász sem sürgőségi sincs.
2013. jan. 1. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze lehetsz terhes, tehát előfordulhat, de nem valószínű, ha 4 nap múlva kell megjönnie.
2013. jan. 1. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem sok rá az esély,de igen,lehetsz terhes!

Ha biztosan nem akarsz még babát,akkor célszerűbb kiváltani egy 72 órás tablettát.

2013. jan. 1. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!