Fáj a mellem és reggelente hányingerem van és rám jön napközbe is és fáj a hátam ha bármit csinálok olyan érzés mintha meg akarna jönni. Terhes lehetek?
Lehet, hogy terhes vagy, de nem valószínű, hogy annak a tüneteit észleled. Hacsak nem volt extra korai peteérésed, de ez elég ritka, és az is, hogy ilyen hamar terhestünetek legyenek, legalábbis ilyen mértékben.
Szóval én arra tippelnék, hogy ez valami más...
Szia
Végül megjött??? -én is hasonló cipőben járok :)
Szia
Sajnálom :( Nekem utoljára dec.10-én jött meg a menstruációm,ami a megszokott 6-napig tartott.Aztán váratlanul 29-én újra véreztem,egészen 1-ig,de ehhez társult görcsölés is,ami nálam nem megszokott dolog. Elmentem nőgyógyászhoz,aki azt mondta,hogy csináljak egy tesztet és menjek el ultrahangra.-így is történt,a teszt negatív lett,az ultrahangon nem láttak semmit.-Azt javasolta,hogy menjek vissza 2-hét múlva.Hivatalosan (mivel rendszeres 28-napos ciklusaim vannak) 8-án kellett volna megjönnie.11-én csináltam egy újabb tesztet,ami szintén negatív lett.Elképzelhető,hogy a 29-i vérzés menstruáció lett volna???-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!