Mar3-ik hete kesik a mensim, fura erzesek kavarognak benem. Mult heten fajtak a meleim is olyan volt mintha megakart volna joni. Ez a erzes elmult de a mensim meg sehol. Soxor van hanyingerem, es nemnagyon kivanom az etelt sem. Baba lehet a dologban?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 11:08
1/27 anonim válasza:
csinálj egy tesztet és ha + vegyél vitamint meg folsavat.
jelentkezz be egy dokihoz uh-ra ... biztos hogy méhen belüli a baba....-
az érzés lehet máskor is de győzödj meg hogy tényleg terhes vagy-e.
2/27 A kérdező kommentje:
koszi.es mar a teszt kimutatja?
2010. júl. 26. 11:11
3/27 anonim válasza:
3 hét késés után már nagyon erős pozitív a teszt ha terhes vagy, és már szívhang is van:)
4/27 A kérdező kommentje:
hm,na ezt nemtudtam.ja es amiota kesik azota allandoan kivanom a tejtermeket.tejet akar 2 litert is megtudnak inni naponta.
2010. júl. 26. 11:16
5/27 A kérdező kommentje:
ja es ami a lenyeg.imadok azota aludni.
2010. júl. 26. 11:22
6/27 anonim válasza:
hát,elég baba-gyanús.szerintem még ma csinálj egy tesztet.írd meg majd az eredményt.
7/27 anonim válasza:
Írd meg a fejleményt jó? Szurkolunk. Szerintem ha nem reggeli vizeletből csinálod a tesztet már akkor is kimutatja.
8/27 anonim válasza:
3 hét késés?Akkor az már egy jó 7 hetes terhesség.Szívhang,mozgolódás,végtagkezdemények:)))))
Én is rettenetesen kívántam a tejet mikor terhes lettem és állva elaludtam volna.
Nekem babagyanús,tessék tesztelni!
Egy 31 hetes pocaklakó kisfiú anyukája:)
9/27 anonim válasza:
Csinálj tesztet!
Szurkolok!:)
Majd ird meg a fejleményeket!:)
Ugy látom sokan várjuk itt!:)
10/27 anonim válasza:
TUTI TERHES VAGY!!! Ide a bökőt! Tipikus jelek,nekem is ezek voltak.
De ha jól sejtem nem tervezett baba igaz? :( Hány éves vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!