Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes lennék...

Lehetséges hogy terhes lennék vagy csak ideges vagyok?

Figyelt kérdés

Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy e hónap 5-én volt ovulációm és 6-án pettingeltem a párommal,

de semmilyen behatolás nem történt, csak annyi a gond,

hogy hozzáért a péniszéhez és utána meg a csiklómat simogatta és előtte engem ruhán keresztül.

Az a gond, hogy mielőtt hozzám ért volna nem volt lehetősége kezed mosni, nem élvezett el,

de én mégis félek hogy esetleg teherbe eshettem akár az előváladéktól is....bár szerintem nem lehetséges.

Még egy kérdésem lenne az ovuláció napjától megfigyeltem a hőmérsékletemet és azt tapasztaltam, hogy 5-én megemelkedett a testhőmérsékletem 36,6 fokra,

ez érték maradt 8-ig, de ma már csak 36,1 fokot mértem....ez mitől lehet?

Itt a görbém:

[link]

Köszönöm a válaszotokat.

#petting #ovuláció #tehebe esés
2013. jan. 9. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem, hány éves vagy?:) akarsz gyereket amúgy?

99%, hogy nem vagy terhes amúgy

2013. jan. 9. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon esélytelen, szerintem nem kell aggódnod.
2013. jan. 9. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Jaj dehogy lehetsz terhes!! Ne idegeskedj, nincs miért! :)
2013. jan. 9. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:
22... tudom h ki fogtok ezért nevetni, de anyámmal ilyeneket nem lehet megbeszélni, mert tuti csak ordibálna velem.... Hát ha az anyagi helyzetem nézem jelenleg egy gyerek nem férne bele meg még az a baj hogy szűz vagyok és az esküvő előtt nem akarok a párommal lefeküdni, gyereket meg pláne nem.
2013. jan. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!