Lehetséges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A párommal még szilveszterkor lefeküdtünk,másodszorra csak épp hogy "berakta" kicsit..előtte egyszer már elélvezett..(de utána pisilt meg minden)de akkor nem élvezett belém,de úgy tudom hogy az előváladék is tartalmazhat életképes spermát. De még csak a közelébe se volt hogy elélvezzen...Viszont rá egy hétre elkaptam egy csúnya torokgyulladásos betegséget,és mostanra elég sokat fáj a fejem(nem hiszem hoyg azért mert terhes vagyok korábban is fájt..) a hasam kicsit nagyobb lett,persze elég sokat ettem mostanság..a hasam is görcsöl mintha megakarna jönni(lassan meg is kellene)és reggel hasmenésem is volt de nem tudom,eléggé félek :S érdemes tesztet venni már? Nem szeretnék még gyereket :/ lehetséges hogy terhes vagyok vagy csak beképzelem a tüneteket? semmi más erre utaló jel nem volt,de nem tudom,volt már valaki így? Segítsetek kérlek és normális válaszokat! :/2013. jan. 19. 16:57
1/4 anonim válasza:
Szilveszter óta nem is menstruáltál?
2/4 A kérdező kommentje:
Pont karácsonykor menstruáltam.majdnem egy hétig szoktam. mostanság kell megjönnie 20-24.-e körül
2013. jan. 19. 17:07
3/4 anonim válasza:
nálam a hasmenés,görcsölés a menstruéció előjele, de nem hinném, hogy ennyitől terhes lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!