Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha esetleg terhes lennék,...

Ha esetleg terhes lennék, érezhetnék-e bármit is a menstruáció kimaradása előtt, vagy addig minden a megszokott módon zajlik?

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 10:32
 1/4 millaa1 ***** válasza:
Szia! Ez mindenkinél változó!!! :) Én egyböl tudtam szinte mindig (4x voltam terhes) :) de ha teherbe is estél, lehet hogy ugyan azt érzed mint mielött megjön! mell feszülés, alhasi "kis" görcsök, SÖT ! én nekem olyan is volt hogy késet 2-3 napot,és aztán mégis picit véreztem, és terhes voltam!!!! :) söt!!! csak a 3. teszt mutatta ki hogy POZITIV! :) éppen mesét néz a 3. pozitív tesz végeredménye :)))) kislányom Kamilla. :) szóval ,lehet nem érzel semmi különöst, de lehet vannak apró árulkodo jelek! :)
2013. jan. 19. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem hozzászóló írta ez egyén függő. Nekem volt kettő terhességem (vetéléssel végződött), mind a kettőnél tudtam még an nem várt előtt, hogy ez az. Nagyon fáradt voltam egész nap, hajnalba keltem, mert nem tudtam aludni, sűrű pisilés és cici érzékenység.

Most ugyan ezek a tünetek vannak, de ezeket egyenlőre nálam még a tüszőrepesztő injekció okozza (hcg hormon van benne).

2013. jan. 19. 10:48
 3/4 anonim válasza:
Szia! Én nagyon hányós voltam, ami abban nyilvánult meg, hogy elmaradt a havi vérzésem és szinte rögtön hányingerem volt. Érdekes, hogy nem reggel , hanem délután 4 óra tájban. A mellfeszülés tényleg korai előjelnek számít. 2 gyermekem van:)))) Mindkétszer ezt volt a tapasztalatom.
2013. jan. 26. 08:02
 4/4 anonim ***** válasza:
nah sikerült a baba?
2013. máj. 30. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!