Angyi3 kérdése:
4 hónapja szultem, újra terhes lennék?
Figyelt kérdés
Sziasztok az a kérdésem hogy normális dolog-e az hogy amióta szultem csak egyszer volt meg...az is mindjárt a 6 hét gyerekágy után megjott,és azóta semmi...Normális dolog ez,volt valakinek így?Válaszokat koszonom2013. jan. 18. 22:39
1/5 anonim válasza:
Ez így önmagában kevés infó. Ha nem védekeztetek megfelelően, lehetsz terhes. Ha szoptatol, akkor az is normális, ha nem jön meg. Egy barátnőmnek volt úgy talán egy évig, hogy hol megjött, hol nem, össze-vissza. Többször volt dokinál, aki megnyugtatta, hogy ez normális szülés után, szoptatás mellett. Ha nem vagy biztos, vegyél tesztet.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem szoptatok már 2 hónapja,szedek fogamzásgátlót,de tortént olyan eset hogy két napig nem vettem be mert hulye vagyok,,ezért félek...
2013. jan. 18. 23:03
3/5 anonim válasza:
Vegyél tesztet. Szülés után a szoptatás még részben jó sokáig védettséget ad, de ha már nem szoptatsz, gyakorlatilag semmi nem véd a gyógyszeren kívül a teherbe eséstől, és annak is van bizonyos hibaszázaléka amellett, hogy 1-2-szer elfelejtetted bevenni. Az, hogy nem jött meg, jobb esetben a regenerálódás miatt is lehet, de a gyógyszertől már be kellett volna állnia, ha már több, mint 1 levelet beszedtél.
Szóval vegyél tesztet, és keresd fel a dokidat - ezt feltétlenül, mert más is állhat a háttérben, nem csak terhesség.
4/5 anonim válasza:
Szia!!Nekem is megjött a 6 hetes kontroll után rögtön,aztán hónapokig semmi.Amikor 6 hónapos lett a lányom,óramű pontossággal 14-én megjött,azóta minden hónapban legkésőbb 16-áig megjön.Most múlt 10 hónapos a kicsi,még mindig szopik.Egyébként ha elfelejtettél gyógyszert bevenni,simán lehetsz terhes is,vegyél tesztet,de még az is meglehet,hogy nem állt be a ciklusod.Milyen fogamzásgátlót szedsz kedves kérdező???Mert ha még az Azaliát vagy a Cerazette-t,akkor lehet,hogy amiatt nem jelentkezik.Üdv. 2 kislány anyukája
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen válaszaitokat...igen Azaliát szedek,aminél ugye nincs szunet és azzal bíztatom magam hogy talán ez miatt nem jon meg,,lehetséges?de mindenképp veszek tesztet...
2013. jan. 20. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!