Szerintetek az nomrmális, hogy 1 hónapja nem jött meg, és a terhességi teszt azt mutatta, hogy nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
1 hónapja nem jött meg, és 2 terhességi teszt is azt mutatta, hogy nem vagyok terhes. de amikor elakartam menni orvoshoz szerdán, azelőtt kedden megjött, és végül nem mentem. de ez szerintetek normális?? :O fontos lenne! előre is köszii!
31/nő
2012. nov. 10. 19:12
2/3 anonim válasza:
1 hónapot késik és nem mentél el orvoshoz??? Miért? Ha megjött akkor is el kell menni. Problémád is lehet...
3/3 tina_009 válasza:
A menzesz több dolog miatt késhet. Nekem volt, hogy az antibiotikumtól konkrétan 2 havi kimaradt. Háziorvos azt mondta, "hm, hát igen, ez bezavarhat..." Nem kell minden aprósággal dokihoz rohanni. Ha TE úgy érzed, hogy ez nem ok, mert más érzés, vagy olyan "valami nincs rendben" érzésed van, akkor viszont el kell menni. Figyeld a tested, mindent jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!