Vyron kérdése:
Már kétszer teszteltem, mindkettő negatív lett. Lehetek vajon terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szombatra (13.) vártam a menzeszem, de nem jött meg. Előtte pénteken volt néhány csepp világos, rózsaszínes "vérzésem", majd azt követően semmi sem. Kicsit görcsölgetett a hasam, de semmi nem történt ezen kívül. Azóta kedden és ma délelőtt (kb. fél órája) csináltam tesztet, de mindkettő negatív lett. Nem tudom mit gondoljak, de rossz ez a bizonytalanság, hogy se menstruáció nem jelentkezett sem a teszt nem lett pozitív.
Nem tudom, reménykedhetek e még a babában.
2012. okt. 18. 09:57
1/12 anonim válasza:
Nem vársz Babát.De nem árt orvoshoz fordulni ha nem jön meg..
(K.Gy)
2/12 anonim válasza:
Lehetsz. Milyen tesztet vettél? Van amelyik 3nap, van olyan, ami csak 7nap utàn mutatja ki a terhessèget.
3/12 A kérdező kommentje:
A Rossmannban vettem Lily terhességi tesztet.
2012. okt. 18. 10:09
4/12 anonim válasza:
Szia! Ismerem az érzést, én is voltam így. Késett - reménykedtem - teszteltem és negatív lett - reménykedtem tovább. Egyszer sem voltam terhes. Mikor sikerült, valahogy tudtam, hogy most pozitív lesz a teszt és az is lett, 3 napja késett akkor a menzeszem:-) Neked is sikerül hamarosan:) Sok sikert!
5/12 A kérdező kommentje:
Valójában a legrosszabb ez a bizonytalanság, hogy nem tudom, mire számítsak. Mindig pontos szokott lenni a menzeszem és most mikor késik, rögtön agyalni kezdek, hogy hátha baba van a dologban. Őszintén szólva nem bánnám. :) Most azon gondolkozom, hogy ha nem jön meg, mikor érdemes újra tesztelnem.
2012. okt. 18. 10:21
6/12 anonim válasza:
Pár nap múlva, reggeli első vizeletből! :)
7/12 anonim válasza:
A lily a gonadotropin hormonra jelez, ami beàgyazódàskor kezd nagy mennyiségben termelődni. Ha a petesejt megtermékenyült, 2-3napig is 'lebeghet' a méhben, mire beâgyazódik. Szóval, ha a szex 3-4 napja történt, kaphatsz negatív tesztet terhesen. Holnap próbàld újra.
8/12 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy kb. másfél hete voltam úgy együtt a párommal, hogy abból baba lehessen. Ennyi idő elteltével nem kellene jeleznie a tesztnek, hogyha terhes lennék?
2012. okt. 18. 10:45
9/12 anonim válasza:
De, mostmár jeleznie kéne akkor. De ha nem vagy terhes, ne aggódj, természetes dolog, hogy egy pàr hónapokig próbàlkozik, mire sikerül a dolog.
10/12 A kérdező kommentje:
Elkeseredve nem vagyok, mert még nem vagyunk ráállva a projektre, csak úgy vagyunk vele, ha jönni akar, hagy jöjjön, örülnénk neki. De a szívem mélyén kicsit reménykedtem, mert én nagyon szeretném. :)
2012. okt. 18. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!