4. napja késik negatív teszt, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ugy érzem magam mint akit agyoncsaptak.a hőm 37'C. Reggel elég rosszúl érzem magam.fáradt és álmos vagyok.a neg teszt ellenére lehet baba?2012. okt. 13. 09:01
1/4 anonim válasza:
lehetsz terhes,DE....a közérzetet már bocs de lehet hogy már csak hozzá képzeled ill lehet 1ébb betegség is...jövő7en menj el nődokihoz ő megmondja neked,bár ilyen korán...
3/4 A kérdező kommentje:
Csütörtökön hanytam reggel.ma is émelygek,és mást se csinálnék csak aludnék. Félek hogy nem baba van a dologban. 2 hónappal ezelőtt volt cystam,de a doki azt mondta hogy nem jelent semmit. elméletileg nem lehet hogy amiatt késik....a cysta nem okoz ilyen magas hőmérsékletet,ill ilyen tüneteket,nem?
2012. okt. 13. 10:42
4/4 anonim válasza:
Vannak olyan ciszták, amik még hcg-t is termelnek. Nem tudhatod.
Doki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!