Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 hét késés,2 pozi,2 negatív...

3 hét késés,2 pozi,2 negatív tesz lehetek terhes? Többi lent.

Figyelt kérdés
1,5 hét késés után voltam orvosnál uh-on nem láttak semmit de azt mondta attól még lehetek terhes,még szoptatok is de már csak keveset mert 16 hónapos a fiam,kérlek segítsetek,ja és ha nem jön meg 1 hónap múlva kell visszamennem az orvoshoz.
2012. okt. 12. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Mikor csináltad a teszteket?
2012. okt. 12. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehetsz terhes. Mert ugye akkor nem lennének pozitív tesztjeid és ha ciszta vagy valami más lenne akkor szerintem valamit látnia kellett volna a dokinak. Melyik volt előbb a negatív vagy a pozitív teszted?
2012. okt. 12. 14:32
 3/8 A kérdező kommentje:
első pozi,aztán 2 negatív és egy pozi mind más teszt.
2012. okt. 12. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vok. Szerintem akkor babás vagy. Nem értem a dokid miért 1 hónapot mondott, mifelénk 2 hetet szoktak mondani. Én a helyedben várnák még 2 hetet és elmennék egy másik dokihoz.
2012. okt. 12. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor az volt a baj. mert ha nem egyformák a tesztek hiába azonos érzékenységűek még is másként reagálnak. Nem lehet őket összehasonlítani pont ez miatt.

Szerintem is terhes vagy.

Második válaszoló vagyok.

2012. okt. 12. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha volt pozitív teszt, akkor terhes vagy.

Kaptál gyógyszert most az orvostól?

2012. okt. 12. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is babás vagy, a pozi teszt ne nagyon téved! :)

27 hkm

2012. okt. 12. 18:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást,de sajnos megjött
2012. okt. 13. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!