Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm terhes lett és úgy érzem, hogy nem kéne megtartani, mit tegyünk?
Ezt a hozzászólást biztosan lepontozza mindenki, de ez az ő lelkükön száradjon.
Gondoljatok arra, hogy az abortusz gyilkosság. Egy új élet fejlődik, függetlenül attól, hogy becsúszott, vagy gyengített fogamzásgátló hatása miatt, de ott van egy új élet...
Gyakorlatilag ebben a helyzetben a barátnőd dönt,ha meg akarja tartani/el akarja vetetni mondhatsz te bármit.Ő mit szeretne?
Én roszabb helyzetben voltam,nem tartottam meg.Anyagi hátterem semmi,érzelmi támogatás még annyi se.Ti legalább együtt vagyok 2 éve,ismeritek egymást.
"ha nem csúszik be a baba, akkor is szerettétek volna, ha jön?"
Ez mekkora h.ülye kérdés!
Mi a fenéért védekeztek volna, ha "egyébként is szerették volna hogy jöjjön"???
Kérdező!
"félek, hogy elrontja a közös életünket" - erre akkor is számíthatsz, ha NEM tartjátok meg.
Nem egy párról tudok, akik azért mentek szét, mert elvetették a babát. Pedig a konszenzus megvolt. Mindketten a műtét mellett döntöttek, aztán mégis... nem tudták nézni egymást, miután megtörtént. Bűntudatuk volt, marták egymást.
A leírás alapján nem vagytok annyira sz.ar helyzetben.
Mindketten dolgoztok, főiskolán is lehet halasztani, ott a garzon is (majd költöztök nagyobba később vagy ki is lehet adni, ti pedig rögtön mentek kicsit nagyobba)... nem tűnik olyan lehetetlennek a helyzet.
16-os, persze és a gyerek örökké csak baba lesz, igaz? Sose kell majd neki 15 ezerért füzetcsomag év elején, vagy 20ezres Nike cipő, vagy 30ezres osztálykirándulás...
Olyan írjon tanácsot, akinek komplex képe van a gyerekvállalásról, mert ez komoly téma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!