Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?
Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.
Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.
Ti erre mit reagálnátok?
Lehet, hogy a szagoktól émelyegne a Kérdező. Ez tök érthető.
Kedves Kérdező, faluhelyen nem kímélik túlságosan a terhes nőket. A falusi asszonyok nagyon erősek, szívósak, ők a szülés napjáig kint dolgoznak a földeken. Gondolom a férjed ebben a szellemben nevelkedett. Ez nem mentség ugyan, de talán így jobban megérted őt.
Ti erre mit reagálnátok?
- Jó, tudod, hogy csak vicceltem. Persze, hogy segítek.
Ha nem tudsz zsírt sütni, akkor segíts a húsokat darabolni, mosogatni - egy csomó olyan munka van, amit minden további nélkül tud egy terhes nö is csinálni, nem nehéz fizikailag és nincs erös szaga.
Az teljesen jogos, hogy ha odatartozol, akkor azért nem csak ülsz és nézel a semmibe!!!!
De ahogy látom, te azok közé tartozol, akik a terhességet használják arra, hogy ne kelljen semmit csinálniuk. A terhesség nem betegség, majdnem minden munkát ugyanúgy el lehet végezni, mint bárki másnak.
négy gyerekes anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!