Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondhatot ilyet a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?

Figyelt kérdés

Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.

Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.

Ti erre mit reagálnátok?

2013. dec. 15. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
49%
Öööö 3 hónapos terhesen miért is nem tudtál kisütni vért? 3 hónapos terhesen akár még fizikai munkát is lehetne végezni, de azért a vérsütés minden, csak nem nehéz fizikai munka.
2013. dec. 15. 16:39
 2/78 anonim ***** válasza:
67%

Lehet, hogy a szagoktól émelyegne a Kérdező. Ez tök érthető.

Kedves Kérdező, faluhelyen nem kímélik túlságosan a terhes nőket. A falusi asszonyok nagyon erősek, szívósak, ők a szülés napjáig kint dolgoznak a földeken. Gondolom a férjed ebben a szellemben nevelkedett. Ez nem mentség ugyan, de talán így jobban megérted őt.

2013. dec. 15. 16:41
 3/78 Zslt ***** válasza:
55%
Biztos hogy nem hagynám szó nélkül.
2013. dec. 15. 16:41
 4/78 anonim ***** válasza:
82%
5. hónapban vagyok és a terhességem felét végigfeküdtem különféle problémák miatt. Miért olyan nehéz elhinni, hogy nem minden terhesség indul olyan simán, hogy az ember lazán megcsinál bármit?
2013. dec. 15. 16:42
 5/78 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván a szagot nem bírja és nem akart ettől rosszul lenni.Amúgy szerintem nem volt igaza a párodnak.Elég jó embernek fogsz te is szülni.
 6/78 anonim ***** válasza:
60%

Ti erre mit reagálnátok?

- Jó, tudod, hogy csak vicceltem. Persze, hogy segítek.

7/78 Zslt ***** válasza:
21%
Lehet, h még pofon is vágnám.
 8/78 anonim ***** válasza:
60%
Ha egyébként jól vagy, akkor simán segíthettél volna, a terhesség nem betegség, csak egyes nők szeretnek belőle hisztit csapni, főleg mostanság. Ha nem voltál jól, akkor meg nem kellett volna ilyet mondania, tapló volt. De miért nem szóltál rá, hogy veled így nem beszél?
2013. dec. 15. 16:44
 9/78 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem tudsz zsírt sütni, akkor segíts a húsokat darabolni, mosogatni - egy csomó olyan munka van, amit minden további nélkül tud egy terhes nö is csinálni, nem nehéz fizikailag és nincs erös szaga.

Az teljesen jogos, hogy ha odatartozol, akkor azért nem csak ülsz és nézel a semmibe!!!!

De ahogy látom, te azok közé tartozol, akik a terhességet használják arra, hogy ne kelljen semmit csinálniuk. A terhesség nem betegség, majdnem minden munkát ugyanúgy el lehet végezni, mint bárki másnak.

négy gyerekes anya

2013. dec. 15. 16:45
 10/78 anonim ***** válasza:
63%
Miért nem tudsz segíteni?
2013. dec. 15. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!