Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondhatot ilyet a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?

Figyelt kérdés

Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.

Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.

Ti erre mit reagálnátok?

2013. dec. 15. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
49%

na én is erre akartam kilyukadni: De hát ő akarta ezt a gyereket annyira....

--no komment, ez elmond mindent rólad.

2013. dec. 15. 17:03
 22/78 anonim ***** válasza:
34%

Nem minden terhesseg egyforma.En napi szinten rosszul vagyok.Neha a pokolba kivänom az egeszet.

Soha nem fogtam rä semmit a terhessegre, de amikor nem volt eröm, akkor bizony nem csinältam meg.

A kerdezö is valszeg igy van vele.3 honaposan is lehet valaki rosszul.Vagy ez falun tilos?

2013. dec. 15. 17:04
 23/78 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó ha így lenne azt írá nem azt, hogy nem akart emelni.
2013. dec. 15. 17:05
 24/78 anonim ***** válasza:
69%
Nem, nem tilos, de itt látszik, hogy a hozzáállása szörnyű...
2013. dec. 15. 17:05
 25/78 anonim ***** válasza:
74%

"Nem minden terhesseg egyforma.En napi szinten rosszul vagyok.Neha a pokolba kivänom az egeszet.

Soha nem fogtam rä semmit a terhessegre, de amikor nem volt eröm, akkor bizony nem csinältam meg.

A kerdezö is valszeg igy van vele.3 honaposan is lehet valaki rosszul.Vagy ez falun tilos?"

A kérdezö arról EGYETLEN szót sem ír, hogy émelyegne, hanem egyszerüen csak elmegy az anyjához, mert nem AKAR segíteni. (És arról sincs szó, hogy veszélyeztetett lenne)

Olyan tényleg van, hogy valaki rosszul van, azt mindenki elfogadja, ezen nem akad fel falun sem. (Mellesleg manapság a legtöbb falusi, vidéki ember nem él lényegesen máshogy, mint a pestiek...)

Ha valaki nem bírja a szagokat, akkor vagy benn föz, vagy mosogat, esetleg a kisebb gyerekekre vigyáz, de nem elmegy otthonról.

Ha valaki tényleg be akar szállni a közös munkába, az TALÁL olyasmit, amit bír, aki meg elakarja kerülni a munkát, az meg kifogásokat keres. Az ilyenre mondják felénk, hogy "úgy áll a munkához, hogy MÁS jól hozzáférjen"

2013. dec. 15. 17:10
 26/78 anonim ***** válasza:
43%

Azért nem kellett volna "mindenki előtt" ezt mondania

Mondhatta volna azt is, hogy "Jól van, kiciském, te csak kíméld magad"

2013. dec. 15. 17:11
 27/78 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk tegnap volt disznóvágás. Én 8,5 hónapos terhesen is rosszul voltam a szagoktól, senki sem várta el, hogy csak azért is ott segítsek, ahol elhányom magam vagy 30 kilókat emelgessek.

Viszont! Disznótornál rengeteg olyan dolog van, amit várandósan is el lehet végezni. Előző nap sütöttem rétest, hogy legyen mit eszegetni, címkéket készítettem, asztalt terítettem, mosogattam, sült húst csináltam, hogy azoknak, akik a munka nehezét végzik, csak asztalhoz kelljen ülniük.

Szerintem a párodnak is az volt a baja, hogy te mindenből ki akarod húzni magad, és inkább lelépsz, ahelyett, hogy akár apróságokban segíts nekik.

Gondold át a saját hozzáállásodat, mert ha már ott lesz a baba, akkor sem húzhatod ki magad mindenből. Falun is megértik, ha valaki rosszul van várandósan, de a terhesség nem mentség a totális lustaságra.

2013. dec. 15. 17:11
 28/78 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk nekem is ez jutott eszembe, hogy akár a gyerekekre is vigyázhatott volna akiknek a szülei ott dolgoznak. Azt meg egy székbe ülve is lehet.
2013. dec. 15. 17:12
 29/78 anonim ***** válasza:
42%
Azért az ilyeneket nem pont a többiek előtt kéne megbeszélni-
2013. dec. 15. 17:13
 30/78 anonim ***** válasza:
61%

Sajnálom a születendő gyereket, minimum egyszer meg fogja kapni, hogy "apád jobban akart téged":(

Én egyébként 5 hós terhesen költözködtem, mindent elláttam, nem haltam bele.

2013. dec. 15. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!