Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?
Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.
Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.
Ti erre mit reagálnátok?
# 42/44
Ja persze meg a mikró közelébe se mert az meg sugárzik.
"szólnak is erről az orvosok, hogy nyers húsok, zöldségek közelében, pláne ezeket feldolgozó munkakörökben fokozott elővigyázatosság kell várandósoknak"
Persze, ezért NEM FÖZ egyetlen kismama sem, mert nyers zöldségeknek meg húsoknak nem mehet a közelébe sem!!!!!
Akkor itt nem a disznóvágás a lényeg, hanem hogy nem szereted és ha teheted nem vagy együtt vele és ezért keresel kifogásokat.
Szegény gyerek!
42 vasgyok
0 [link]
ennyit a rosszindulatú lepontozókról!
mindenkinek szíve joga betartani bármit is a gyereke érdekében, vannak terhes dohányosok is...azért mert megírom, hogy nem kellene, az ne szúrja már senki szemét!
# 51/52
Igen mert egy ilyen reklámokkal teli tűzdelt oldal lesz hiteles forrás. Hagyjuk mára hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!