Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondhatot ilyet a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?

Figyelt kérdés

Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.

Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.

Ti erre mit reagálnátok?

2013. dec. 15. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
30%

Én a disznóvágás gondolatától is rosszul vagyok,pedig nem vagyok terhes,el sem mennék egy ilyenre,ja és nem is ennék belőle.

A férjedtől ez véleményem szerint enyhén szóval bunkó beszólás volt.

2013. dec. 15. 18:51
 62/78 Je Veux ***** válasza:
69%
Valóban nem kellett volna mindenki előtt ilyet mondania, de azért te se vagy semmi.. Inkább nem jellemeznélek.
2013. dec. 15. 18:52
 63/78 anonim ***** válasza:
35%

Lehet hogy a kérdezőék családjában meg az a bevett szokás, hogy férfi és nő egyenrangú.

Van ugyanis ilyen család, akik így élnek...

2013. dec. 15. 18:58
 64/78 anonim válasza:
28%
Nyugi kérdező! Senki sem segített volna, csak itt osztják az észt.
2013. dec. 15. 19:00
 65/78 anonim ***** válasza:
5%

Hát, jah! :D

Én is leszartam volna az egészet, a franc se fog dolgozni, ha nem muszáj.

2013. dec. 15. 19:03
 66/78 anonim ***** válasza:
19%
Én szeretek dolgozni, de azt ami szerintem fontos. Ha másvalaki meg kitalál valami baromságot, hát csinálja ő.
2013. dec. 15. 19:10
 67/78 anonim ***** válasza:
45%

Végig olvasgattam a hozzászólásokat.

Az tény, hogy a kérdező egy lusta nagyarcú senki,

de ennyi gyengeelméjű hozzászóló honnan pottyant ide!?!

(Tisztelet a 2-3 kivételnek!)

2013. dec. 15. 19:32
 68/78 anonim ***** válasza:
67%

Mosogatás az kemény meló lett volna. Csinálsz azért valamit?

Miért nem hagytad ott? Nagyon okos egy gyerek miatt együttmaradni.

2013. dec. 16. 09:30
 69/78 anonim ***** válasza:
40%

Szia!

Szerintem attól is függ, hogy esetleg veszélyeztett terhes vagy vagy nem. De ha nem vagy veszélyeztetett és még csak a 3. hónapban vagy, akkor szerintem, amiben tudsz, abban segíthetsz. :)

Jó, az is tény, hogy a férjednek sem kellett volna ezt mondania. A lényeg: a férjedtől sem volt szép ez a kijelentés, de Te pedig 3 hónapos terhesen még bőven be tudsz segíteni. Nyílván nem rád hárulna terhesen a munka oroszlánrésze.

2013. dec. 16. 11:16
 70/78 anonim ***** válasza:
45%
A válaszaidból ítélve nem vagy veszélyeztetett terhes, tehát nyugodtan segíthettél volna. Én utolsó 2 hétben nem dolgoztam. Kb. 4 hónapos terhes voltam, mikor disznóvágás volt, de eszembe nem jutott volna, hogy ne segítsek. Könnyített munka volt, bent a konyhában kajafőzés, de legalább valaki munkáját megcsináltam, míg a többiek a hidegbe dolgoztak. Egyébként sógornőm dettó olyan, mint te kérdező. Még egy fűszálat se tesz keresztbe, mert terhes.
2013. dec. 16. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!