Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?
Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.
Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.
Ti erre mit reagálnátok?
Én a disznóvágás gondolatától is rosszul vagyok,pedig nem vagyok terhes,el sem mennék egy ilyenre,ja és nem is ennék belőle.
A férjedtől ez véleményem szerint enyhén szóval bunkó beszólás volt.
Lehet hogy a kérdezőék családjában meg az a bevett szokás, hogy férfi és nő egyenrangú.
Van ugyanis ilyen család, akik így élnek...
Hát, jah! :D
Én is leszartam volna az egészet, a franc se fog dolgozni, ha nem muszáj.
Végig olvasgattam a hozzászólásokat.
Az tény, hogy a kérdező egy lusta nagyarcú senki,
de ennyi gyengeelméjű hozzászóló honnan pottyant ide!?!
(Tisztelet a 2-3 kivételnek!)
Mosogatás az kemény meló lett volna. Csinálsz azért valamit?
Miért nem hagytad ott? Nagyon okos egy gyerek miatt együttmaradni.
Szia!
Szerintem attól is függ, hogy esetleg veszélyeztett terhes vagy vagy nem. De ha nem vagy veszélyeztetett és még csak a 3. hónapban vagy, akkor szerintem, amiben tudsz, abban segíthetsz. :)
Jó, az is tény, hogy a férjednek sem kellett volna ezt mondania. A lényeg: a férjedtől sem volt szép ez a kijelentés, de Te pedig 3 hónapos terhesen még bőven be tudsz segíteni. Nyílván nem rád hárulna terhesen a munka oroszlánrésze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!