Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondhatot ilyet a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatot ilyet a párom mindenki előtt amikor terhes vagyok tőle?

Figyelt kérdés

Három hónapos terhes vagyok. Ma disznót öltünk és már előre szóltam a páromnak, hogy a terhességem miatt nem tudok nekik segíteni. Kisütni a zsírnak valót, megfőzni a vért stb.

Erre azt mondta, hogy akkor ne is egyek belőle.

Ti erre mit reagálnátok?

2013. dec. 15. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
54%

Te egy elkenyeztetett plazapi(cica) vagy, aki fut anyucihoz panaszolni, az osszes hsz ed bol az jon le, h te semmit nem akartal, barmi van masra mutogatsz.

csak nem tudom minek az ilyennek gyerek...

2013. dec. 15. 17:14
 32/78 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem beszéljétek meg kettesben ezt az egészet,

hogy te nem bírod a vér szagát (ilyenkor) és nem azért nem csinálod, mert nem akarnál segíteni

2013. dec. 15. 17:14
 33/78 anonim ***** válasza:
74%
Ha kérdező ott mondta,miért nem beszélték előbb. Különben meg magában mindenki ugyan ezt gondolta, mint ahogy itt is a nagy többség szóval lényegtelen hol mondta, mert a kérdező alakított ki magáról ilyen véleményt.
2013. dec. 15. 17:15
 34/78 anonim ***** válasza:
35%

Semmit, nem ennék belőle.

De 2. gyereket nem szülnék neki, az biztos. Lehet, hogy így is válás lesz a vége.

35/78 A kérdező kommentje:
Mosogatni a sógornőm mosogatott. Voltak hatan én szerintem nem is hiányoztam onnan.
 36/78 anonim ***** válasza:
27%
Richtig engem pontoztok le. Mi van fáj az igazság.
2013. dec. 15. 17:18
 37/78 anonim ***** válasza:
78%
Sógornőm is olyan típusú kismama volt, hogy még egy tollat sem emelhetett fel...szerinte... A műanyag kerti széket nem volt hajlandó odébb vinné, mert az milyen nehéz. Az első pár hónapban volt ez, még nem látszott a pocakja sem. Amúgy semmi baja nem volt, szimplán csak lusta volt.
2013. dec. 15. 17:22
 38/78 A kérdező kommentje:
De akkor sem kellett volna a páromnak mindenki előtt megaláznia!
2013. dec. 15. 17:28
 39/78 anonim ***** válasza:
8%
szólnak is erről az orvosok, hogy nyers húsok, zöldségek közelében, pláne ezeket feldolgozó munkakörökben fokozott elővigyázatosság kell várandósoknak a baktériumok miatt!!! úgyhogy lehetőleg ne is menjen ilyenekre a kérdező. a férje akkora, tahó, paraszt, hogy nem kifejezés!!!
2013. dec. 15. 17:34
 40/78 anonim ***** válasza:
59%
nem kell mindent szivre venni, ha ilyen gyenge beszolasokon huznam fel magam mar a psichiatrian fekudnek, nyugtatoval direktbe kotve. :)
2013. dec. 15. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!