Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért elvárás szinte az átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás szinte az átlag emberektől hogy a nők is dolgozzanak? Nem az lenne a normalis ha a nő inkabb otthon van es a ferje tartsa el? Olyanokra értem akik nem minimalberes ferjjel rendelkeznek persze

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
78%

Kitűnő példája a mai oktatásrendszer minőségére, és a pénzügyi ismeretek hiányára. Nem is tudom,hogy tud elviselni a férjed. Sokat keres a férjed, és egy kis erőfeszítéssel te is kereshetnél pénzt (pl az ingatlanjaiddal) és egyről a kettőre léphetnétek, de nem. Te otthon meg a fitnessben mereszted a p.csádat.

Sírhatnékom van ilyenkor.

2013. dec. 1. 18:40
 62/78 A kérdező kommentje:
De igen közös a fizetése de mindegy. És lehet kötni bárkinek szerződést a nyugdíjfolyósítóval rengeteg háztartásbali is köt pl. Így amíg élsz kapsz nyugdíjat is a biztonság kevéért. Ónkéntest az nem kótünk az hülyeség. Hogy ki kérdezi? Hát sok helyen bankban, orvosnal, nappali kórházban, wellnessen, nyaraláson, rgi osztálytárs, osztálytalalkozó, rokonok , ismerősök, közös képviselök az ingatlanjainkban, kotnYeles mamák stb...
2013. dec. 1. 20:22
 63/78 anonim ***** válasza:
75%
A jogaival tisztában van, viszont a Magyar Helyesírás Szabályaival messze nem....
2013. dec. 1. 20:27
 64/78 anonim ***** válasza:
70%
kérlek fejtsd ki, hogy miért lenne közös a férjed fizetése
2013. dec. 1. 20:42
 65/78 anonim ***** válasza:
68%
Kik mondják neked, hogy 20 évesnek nézel ki? És mondják konkrétan, hogy 20-nak nézel ki? Szembejön valaki az utcán, és azt mondja, "Kiskezitcsókolom, maga mennyi idős, mert én 20-ra tippelek."
2013. dec. 1. 22:04
 66/78 anonim ***** válasza:
79%
Őszintén szólva én el szoktam játszani a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha nem kellene a munkán stresszelnem, korán kelnem, későn, fáradtan hazaesnem, hanem szép komótosan mindent megcsinálhatnék, főznék, takarítanék, bevásárolnék, a hobbijaimmal foglalkoznék.. Őszintén szólva el tudnék viselni egy ilyen évet. De azt nem tudnám elviselni, hogy a férjem tart el. Egyrészt nem akarok így függeni tőle, másrészt nem tudom elképzelni, hogy a férjem dolgozik egész álló nap, én meg az általa megkeresett (egyébként egyetértek, közös) pénzből reszeltetem a lábkörmeimet. Egyébként meg alapvetően szeretem a munkámat, szellemileg elég nagy kihívás, hiszen tudományos kutatómunka, szeretem csinálni, szeretek elérni, alkotni valamit.. Egyszóval élvezem nagyon, de amikor kimerült és feszült vagyok gyakran elgondolkozom rajta, hogy nem lenne-e jobb egy egyszerűbb életet élni és csak az otthonteremtéssel foglalkozni, békében és nyugodtan egész nap.
2013. dec. 1. 22:40
 67/78 anonim ***** válasza:
68%
Nekem inkább az a normális, hogy minden felnőtt dolgozik.
2013. dec. 1. 22:42
 68/78 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vettek fel sehova,ezért megmagyaráztad magadnak,hogy a régi világ jobban tetszik. :) Kínos,de hát,nem lehet mindenki jó a munkaerőpiacra.
2013. dec. 2. 07:09
 69/78 anonim ***** válasza:
76%

Gondolj már bele... Mit fogsz csinálni, ha a férjed lecserél egy fiatalabbra pár év múlva? Nem lesz munkatapasztalatod, a vagyon meg elfogy idővel, miből élsz majd meg?

Én nem tudnám elviselni ha szaunából kondiból, pletykálkodásból meg vásárolgatásból állna az életem.

Nem keresem halálra magam, viszont szeretem a munkám. Bíróságon dolgozom egyébként jogi asszisztensként. És nem azért tanultam, hogy itthon meresszem a seggecskémet, hanem hogy valami értelmeset is csináljak. Jól érzem magam munka közben, érdekel, szeretem.

Mert te aztán nem csinálsz értelmes dolgot, csak élősködsz.

Igaz, mi nem is engedhetjük meg nagyon, hogy munka nélkül legyek. A férjem 130 körül keres (kertész-eladó), én 100 at kapok.

Emellett még ott a házimunka amiben segít a férjem is, megosztva végezzük és a főzés is, amit csak én.

És még a hobbimra és a barátokra is van időm, és imádok így élni.

De ha 500 ezret keresne akkor se tudnám elviselni a tétlenséget.

27/N

2013. dec. 2. 07:41
 70/78 anonim ***** válasza:
66%

Talán nem mindenkit elégít ki, ha csak otthon ül!

Te még szerencsés vagy, mehetnél tanulni, indíthatsz vállalkozást, nyelvtanulás, HASZNOS DOLGOK!

De te tipikus kitartott nő vagy, fitness, szoli, kondi.. És ennyi! Semmi értelme nincs az életednek, semmi hobbi, semmi hasznos dolog! Ez szánalmas!

És nem vagyok irigy, mert ha meg adatna, hogy ne kelljen dolgoznom, az igenis jó lenne, de akkor is fejleszteném magam, nem csak a 2000ft-os cappucinomat szürcsölném a túlértékelt kávézóban!

2013. dec. 3. 08:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!