Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért elvárás szinte az átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás szinte az átlag emberektől hogy a nők is dolgozzanak? Nem az lenne a normalis ha a nő inkabb otthon van es a ferje tartsa el? Olyanokra értem akik nem minimalberes ferjjel rendelkeznek persze

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
84%
# 9 Nem tudom miért olyan furcsa, hogy szeretek dolgozni. Informatikus vagyok, jó munkahelyem van, jó fizetéssel, kedves kollégákkal. Gyereket még nagyon sokáig nem akarok, élvezem ezt az életet. És igen, a hobbimra is jut időm emellett. :) Nagyon jó érzed, hogy megfelel egy rakat szellemi kihívásnak is. Szeretek így élni, és ha egyszer lesz gyerekem, akkor sem kívánok sokáig otthon maradni.
2013. dec. 1. 14:08
 12/78 anonim ***** válasza:
57%
*Nagoyn jó érzés, hogy megfelelek.
2013. dec. 1. 14:08
 13/78 A kérdező kommentje:

Semmi provokacio sincs.

Azt nem értem hogy rám miért néznek furán ha megkerdezik hol dolgozom es megmondom sehol.

A régi világ nekem sokkal szimpatikusabb mikor az volt a normalis hogy a nők nem dolgoztak.

És pl. Nálunk felesleges lenne dolgoznom mert hiába van diplomám 100 alatt kapnék talán 80at, míg a férjem ennek 8xosát keresi kb ugyanannyi munkaval.

De mindig kipihent feleseg varja meleg vacsival illatosan stb. Es nem unatkozom nekik os megvan a reggeli rítusom teázás egyebek. Utána fitness terem, szauna ott is tudok tarsasagi életet élni a többi feleseggel.

Vannak barataim akikkel beülók a starbucksba vagy elmegyek akarhova a ferjemmel szintúgy.

Engem ez az elvárás dolog zavar hogy miért várjak már el hogy dolgoznom kéne.miért nem elfogadott az hogy otthon van egy nő és pont.?

2013. dec. 1. 14:10
 14/78 anonim ***** válasza:
77%
Ha neked így kényelmes és jó, akkor semmi gond nincs, ne zavarjon. Nekem mint nő furcsa, hogy neked enyni elég, hogy semmit nem raksz le az asztalra magadért, nincs benned olyan inger, hogy kitalnultál valamit, ami érdekel, és nem szeretnéd a gyakorlatban is érvényesíteni. Marha jó érzés ám. Ha téged szellemileg is kielégít ez az életforma, akkor nincs gond. De ha egyszer ne adj isten szét mentek, lehet nem lesz egyszerű pályakezdőként nem fiatalon.
2013. dec. 1. 14:13
 15/78 Je Veux ***** válasza:
73%

Szerintem sok esetben az irigység játszik szerepet, hogy csúnyán néznek rád. Na nem azért, mert ők mindenképp otthon akarnának ülni, hanem inkább az, hogy megtehetitek, hogy otthon ülj.

Ha ez neked és a férjednek is megfelelő, akkor semmi kivetnivalót nem látok benne.

Én sem bánnám, ha meglennénk, akár egy fizetésből is, de egyelőre ez nincs így. Mondjuk nekem szükségem lenne a munkára, de az álomélet számomra az lenne, ha elég lenne részmunkaidős munkát csinálnom a gyereknevelés mellett, illetve a párom se dolgozza ki a belét, hanem a nyugis 8 órás irodai munkával megvagyunk.

2013. dec. 1. 14:16
 16/78 anonim ***** válasza:
69%
ez szép, de az ő pénze nem a tied! Ha ott hagy mid lesz?? Jó keresel mást, de ha ő csak minimál bért visz haza akkor mivan? Vagy mindig csak gazdagok után nézel? Akkor meg egy szép haszonleső vagy.
2013. dec. 1. 14:17
 17/78 anonim ***** válasza:
52%
Undorító vagy...
2013. dec. 1. 14:21
 18/78 anonim ***** válasza:
51%
Én sem akarom hogy eltartson csak most egyszerüen nem találok munkát pedig probálkozom
2013. dec. 1. 14:21
 19/78 anonim ***** válasza:
88%
Az én férjem is közel egy milliót keres, míg én a diplomámmal épp hogy 100 ezret, de bármilyen hihetetlen, engem boldoggá tesz a munka, és nem cserélném el bármilyen otthonülős életre. Hidd el én is járok edzőterembe, szaunába, munka után, heti kétszer étterembe a férjemmel, tehát megvannak az úgymond luxus dolgok is. Sőt, én is vacsorával szoktam hazavárni, kipihent és illatos is vagyok. Bár én szerencsés vagyok, a munkám egyben a hobbim is, így vagyok kiegyensúlyozott.
2013. dec. 1. 14:24
 20/78 anonim ***** válasza:
64%
Egy ideális világban nem bánnám, ha a férjem normális munkával (tehát nem kell kihajtania a belét) annyit tudna keresni, hogy nekem csak a gyerekneveléssel, a háztartással és a hobbijaimmal kelljen foglalkozni, vagy maximum részmunkaidőben kelljen dolgoznom. De ez nem egy ideális világ, azon kívül, hogy egy fizetésből ritkán lehet megélni, ha valakit lelkileg/testileg terrorizálna a férje vagy csak simán elhagyná, akkor ott áll egy peták nélkül, munkanélküliként, és a tapasztalat hiánya miatt nem is vennék fel sehová. A régi idealizált világ szép és jó, de ott az asszony keményen tűrte a verést/megalázást, mert nem volt lehetősége kilépni a kapcsolatból. Én olyan szakmát tanultam, ahol a diplomás minimálbért kapjuk (védőnő), tehát keveset tudok csak hazavinni, de legalább azzal foglalkozhatok, amit élvezek, ez kárpótol.
2013. dec. 1. 14:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!