Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás szinte az átlag emberektől hogy a nők is dolgozzanak? Nem az lenne a normalis ha a nő inkabb otthon van es a ferje tartsa el? Olyanokra értem akik nem minimalberes ferjjel rendelkeznek persze
Igen, csak a kitartott nők lehetnek olyan buták, mint te.
Tudod, mivel manapság a férfiak és nők ugyanabban a szociális közegben nőnek fel, ugyanolyan oktatást kapnak, ugyanannyi lehetőségük van a világ feltárására, és alapvetően ugyanazokkal a dolgokkal találkoznak a világban, ezért teljesen természetes az, hogy ugyanolyan lesz az érdeklődési körük és az alapvető értékrendjük.
Tehát, a nőket is ugyanúgy érdekli majd a politika, a gazdaság, a kultúra, a kreativitás vagy bármi, ebből adódóan csak a nagyon alacsony értelmi szinttel rendelkezők ragadnak meg azon a szinte, hogy őket aztán semmi nem foglalja le a háztartáson meg a s*ggük meresztésén kívül.
Egy értelmes nőnek alapvető belsői igénye van az önmegvalósításra.
Szerintem ez meg csak egy mese habbal kedves kérdező.
Azok a fajta emberek akikről te is beszélsz azok vasárnap délután nem itt fent unatkoznak hanem pont azokat a dogokat csinálják amiket te itt leírsz.Szauna meg hasonlók.Szóval ébredj fel az álomvilágodból,és vakard ki magad a szarból gyorsan!
"Tartalmas életem van"
mehehehe - jót röhögtem - "diplomád van " - ezen is..
Csak az az elvárásom: ne szaporodj!! Könyörgöm!NE!!!
Összehasonlítva a saját életem a nagyanyáméval (csak mert mindig az az érv, hogy na de ők se dolgoztak, eltartotta őket a férjük).
kútról hordta a vizet, én kinyitom a csapot
hajnalban tehénfejéssel indított, én az ESL tejre szavazok
a ház mellett ott volt a hatalmas föld, nekem meg könyvtár van a panel szomszédságában
még a keverőtárcsás kor előtt kezdett mosni, én már beállítom az időzítőt a mosógépen
és sorolhatnám naphosszat.
Beledöglenék az unalomba, ha itthon lennék egész nap, mert egyszerűen nem lehet mit dolgozni egy hatvanpár négyzetméteres lakásban, naponta meg nem fogok ablakot pucolni csak mert van időm. Nekem meló mellett is simán megoldható az összes házimunka, sőt, iskolába is járok, az is belefér. Miért is kéne itthon lennem?
A régi világ nekem sokkal szimpatikusabb mikor az volt a normalis hogy a nők nem dolgoztak.
ez így ebben a formában nem igaz. Munkahelyük nem volt, de ezerszer többet dolgoztak, mint ma egy háztartásbeli és ráadásul nem volt megkönnyítve a dolguk.
Igazuk van az itt válaszolóknak. Azért a régi világban-ami neked jobban tetszik- a nők nem konditerembe és szaunába jártak, s nem is teázgattak otthon.Ők mostak,főztek, takarítottak, ellátták a jószágokat,a kertet gondozták, gyereket neveltek. Ez ugye nem is hangzik olyan jól?:)
A másik: én is gondolkoztam már azon, hogy milyen életem lenne, ha gazdag lennék, nem kényszerből kellene dolgoznom, vagy esetleg, ha megnyerném a lottót!:)S arra jutottam, ha megtehetném azt, hogy lóbáljam a lábam, akkor hasznosabb dolgokra is fordítanám az időmet.Igen,én vállalnék önkéntes munkát,mert jó érzés másokon segíteni. S miért ne tehetném meg,ha tele vagyok pénzzel és idővel?
Persze én is többet kondiznék, vásárolgatnék, de ez nem hozna lázba.
Szerintem egy gyerek is sokkal büszkébb egy olyan szülőre,anyára, aki talpraesett,jószívű,mint aki csak szaunába jár, meg teázgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!